Norefjæll

Norefjæll med en massa barn som vi gør ansiktsmålning på, vaktar i hoppborgen, spelar pingis med, sæljer popcorn och brus (læsk) till bio... Det ær gøy (roligt) ! Vi ær æn så længe lediga på førmiddagarna fram till 15.30 så idag var vi i gymmet och de andra dagarna ska vi førsøka åka bræda, klættra, simma, gå på relaxen och kanske bara slappe en dag i våran lægenhet!

Tænker på min familj dær hemma, hør av er på sms till mitt svenska nr varje dag!

Norge

Jag drar till Norge ikväll, har mitt norska nr som jag inte minns just nu, men är det ngn som har kvar det så kan ni höra av er dit :) Glad Påsk alla söta.

Forskningsperson

Ramlade nerför en trappa på jobb i tisdags. Slog ryggen och högra armen och var idag på röntgen. Visade lite allt möjligt - jag borde nog bli forskningsobjekt. Mår iaf bättre och bättre och är hemma i Härjedalen. Spelat poker och fixat mina ray ban så nu är jag redo för dig solen! Vill åka skoter imorgon, så snälla - visa dig hela dagen!
I påsk åker jag nog till Norge och jobbar, så vi ses guttar og jenter! Klem!

Hurra hurra hurra!!

Tackar allra ödmjukast alla som grattade mig genom telefon, datamedia och live! Då är man alltså 24 år fyllda. Jossan kom och grattade mig redan på fredagen så vi åt gott och myste för att sedan gå på stan på lördag och sedan möta upp Jakob. Iväg till båt för att äta god middag med goda människor. Bilder kommer!
Vidare till ett ballongpalats och sedan party hos Pablo till sent, varpå vi aldrig gick ut på krogen. Roligt var också när Erik blödde näsblod på söndagsmorgonen och kom och sa "Sussi, Jakob slog mig" Jaja, självklart skämtade han, han var förkyld, även om Jakob gillar att öva på sin kampsport ;) Sedan gick vi till solen på berget och Jakob lagade som vanligt godaste maten!!

ESET osmart

Först vill jag bara sprida min frustration över ESET smart security, vilken sjukt segt program. Datorn som innan startade inom 1 min och var redo att användas tar nu 15 min att komma in på något program. Vill bara plocka bort det, 1000 kr åt skogen. Tumme ned för sega virusprogram!

Önskelista

Har fått frågan om vad jag önskar mig.

* Hårfön
* Värmeskyddande spray som luktar gott, ej för sött.
* Kläder
* Underkläder
* Guldarmband
* Spa upplevelser

Tackat nej till ännu ett heltidsjobb. Vill inte lämna det jag har ännu. Har dock fått ett erbjudande om att jobba i Norge i påsk, lät absolut spännande, så sjukt trist att allt krockar i påsk bara. Måste fundera ut hur jag ska lösa allt. Annars då - Känns tråkigt att behöva avboka middagen hemma hos Jakobs mamma nästa helg men känner att jag behöver komma hem när jag ändå har 2 vardagar lediga. Måste få sova i min säng, känna den friska luften, äta mammas mat, spela kort med familjen, åka skoter... Ja allt det jag längtar efter.

Sen måste jag fixa bordsbokningen helt imorgon och sedan är det träning och möte som gäller. Har jag tur kommer Jossan på besök till middagen!

Hett

Brandur var sjukt bra på releasefesten ikväll!

Jag vill till USA, och nej, jag missade svenska hollywoodfruar ikväll ;)

45 år tillsammans!

Har haft en helg i goda vänners lag. I fredags var jag ledig och umgiks med Jakob, tränade body pump och blev bjuden på min allra första 3D-bio: Alice i underlandet. Den var härlig! Jag gillade alla karaktärerna och de små detaljerna, mysig och rolig film!

Lördagen bjöd på strålande sol och klarblå himmel så vi gick till en vacker utsiktsplats och log mot solen, sedan åt vi supergod mat som karln lagade. Sen bar det iväg till Pablo på förfest, varpå vi hamnade på ngn nattklubb på söder.

Måste kommit åt ngn konstig inställning på kameran eftersom det är värsta skenet i alla bilderna

Idag har jag umgåts med E i solen och framför lets dance. Ikväll blir det till att sova tidigt för imorgon börjar en ny jobbvecka.

Om 6 dagar fyller jag år, galet!


Ikke


Det hjelper ikke å forbanne et punktert hjul.

Sol i sinne?

5:an vilken snålkanal! Tänkte kolla in gårdagens desperate housewifes avsnitt på kanal5play, dom ska ha 19 kronor per avsnitt, löjligt. Den andra serien jag ville se skulle dom har 29 kr/avsnitt.

Skönt att vara tillbaka på jobbet hos världens sötaste. Och True blood började igen ikväll, såg ni? Dessutom fick jag världens finaste sms som gjorde min kväll till en leendes afton. Nyss klivit ur taxin så nu ska jag kliva ner i min sköna säng. God natt!


Tack för ikväll.

Brandurs video är riktigt rolig och självklart ska den ligga här på min blogg! Bara att spana in med ett klick.

Riktigt god mat vill jag lova att Pablo lagade ikväll. Tack!! Vi hade mkt snack att ta igen! Jag bodde på hans golv varje helg förut, under min roliga period då jag var hemma en kväll i veckan och resterande dagar var olika äventyr. Jag ska försöka bli lite roligare och gå ifrån eremiten som smygit in i mig.

Fick ett mail som jag skrattade gott till. Om en tjejkompis som drömt att hon skulle hälsa på mig, men när hon väl kom hit så sa fick hon inte komma in. Jag väntade nämligen besök. Av en apelsin.
Och Tack till personen som lämnade in min påse som jag glömde inne på Zara.

Så sjukt ont i ryggen att jag vill gråta när jag trycker på punkter.

Dans dans dans, gick ju sådär men skönt med träning och sen styrka.

Blev dubbelbokad på middag ikväll, är det inte fantastiskt? När jag vaknade tidigt imorse hade jag fått ett sms om att jag blivit bjuden på stark kyckling ikväll, och alla som känner mig vet att jag avgudar stark mat. Ja, ni läste rätt - avgudar. Efter träningen hade jag fått ett sms om att jag var välkommen på vegetarisk lasagne som dom tydligen gjorde på 4an imorse. Såhär är det alltid i mitt liv. Först tomt, sen allt på en gång. Är det äntligen en fest, ja men då krockar den med en annan fest. Är en vän i sthlm, ja men då är en annan också det så man redan lovat bort sig. Men jag klagar inte. Jag tycker bara att det är ett lustigt fenomen. Nu ska jag äta så jag inte tappar muskler! Sen dusch och in till stan. See you there!

Ps. Jag kanske ska få en alla hjärtans dag present på fredag, 3D bio, en helt ny upplevelse för mig, coolt va!

Kärlek över allt annat

Du får aldrig vänja dig att tro att det du har är det enda rätta. Du ska ha drömmar och krav. Inte bara nöja dig.

Jag fick höra att min famn har varit saknad allt för länge idag av en vän som är i mina tankar vid hans svåra tid som han går igenom. Jag skickar en varm kram i tanken till dig om du läser detta nu.

Sedan hade jag ett samtal med en annan som fick mig att le och känna hur stor kärlek kan vara. Här är hans historia i ett kort drag: "efter att ha jobbat tolv timmar, satte mig i hotell bilen på julafton och körde halva natten utan karta, utan giltigt körkort, stoppade polisen för att fråga om vägen... gick vilse...bara för att överraska henne. Var där ii tre timmar och körde tillbaka"

Är det inte helt fantastiskt? Precis så som det ska vara. Att man gör allt för kärleken. Han fortsatte med att berätta att han stod utanför hennes dörr med två polkakäppar (ni vet polkagriskäppar man kan ha i granen). Jag förstod inte varför. - "två sådana bildar ett hjärta", svarade han.

Psykologsamtal

Jag är inte den som skriker när jag blir arg. Jag blir snarare tyst. När det handlar om barn så sätter jag mig hellre ner och pratar lugnt med dom om dom skriker eller är arga. Då lugnar dom ner sig och rösten sänks även på dom. Jag tror att man kan göra lika med vuxna, men med vuxna vill jag hellre just hålla tyst istället för att börja gapa och därmed starta ett stort verbalt bråk som sårar. Det kanske provocerar när jag blir tyst vid en konflikt men jag kan inte få fram ett vettigt ord. Jag blir helt enkelt för arg eller ledsen. I dag fick jag dock höra hos barnpsykologen att det kan vara bra för mig att få utlopp för mina känslor (med vuxna) så man kan skrika och sen kramas och bli sams. Rensa luften helt enkelt. Jag vet varför jag inte vill ha ett verbalt bråk, jag har tillräckligt med insikt om varför det är så. Men kanske bör jag låta ilskan komma fram nästa gång, kanske blir jag en lyckligare människa i längden. Det vet jag ännu inte.

"måste bara få säga att han är vacker" ;)