Kramar

Har haft superbra dagar med bio, restaurangbesök och skansen. Pappa har varit i Sthlm också så det har även blivit kortspel :D idag blir det nog en slappardag med lite tvättning. Bisous!

Det där med filmer...

Efter filmen Labour day drömde jag om förrymda fångar och vaknade mitt i natten av den. Igår somnade jag till That awkward moment, en komedi. Drömde då inatt istället att jag fick ett stort blombud och guldörhängen med diamanter hemskickade till mig :D nu vet jag vilka filmer jag ska se!

Tråkigt.

 
Så sjukt tråkigt det är att ha feber. Att vara förkyld och inte kunna andas med näsan och vara trött hela tiden. Jag menar, kom igen, nu vill jag bli frisk!! Har köpt på mig apelsiner, ingefära, nyponsoppa, fruktsoppa... Ska vi säga att jag mår toppen imorgon? Tack snälla! Har kollat på Magnificent, den var bra. Nu får jag leta upp någon annan bra film!

Like your smile, don't say not

You cut your teeth on the lack of answers, singing
Come back home and it don't feel the same
Well I've bled words onto a page for you

Bröllop för the Lee's

Tack för att jag fick vara med på er stora dag :)

Ny bikini

Jag saknar att träna som tusan. Måste hitta ett gym nära mig... Köpte nämligen en bikini igår, ajabaja - jag har köpstopp jag vet... Och ingenstans att ha mina saker... Men den här var så söt.. Med en sån där skön sommarfärg..
Sen har vi lite myyyys!!!
 

Levande ljus

Tror ni också att djur har ett sjätte sinne? Katten här lägger sig i min famn vart jag än sätter mig sen jag flyttade in hit, som att den känner att jag behöver värme och kärlek. Idag har jag haft det superbra med Sara och Sabi, vi har ätit middag o bara myst och skrattat. Däremot var det sjukt kallt att åka hem nu i storm och regn. Kan inte acceptera att sommaren är över. Mysigt med tända ljus och varm oboy såklart men i utlandet där det är varmt är det också mysigt med levande ljus eftersom det tidigt blir mörkt där på kvällen. Måste nog bli en utlandsresa snart om det ska vara såhär kyligt redan i augusti.

Kärlek

 
 
 
Kärlek är verkligen det största som finns. Förstår inte de som inte fattar det stora med det, när man känner i hela kroppen och speciellt i hjärtat. Jag såg precis en film som ni alla måste se! Den heter "endless love" och är från 2014. Sluta aldrig kämpa för riktig kärlek!!

Min kropp vill sova ett dygn.

Mitt liv ser just nu ut som följande: Packa, träna, äta, sova. Är rätt slut fysiskt och psykiskt men tempore vulnera sanat omnia? Ska jobba fredagkväll och sen bröllop på lördagen. Sedan blir det till att packa upp igen hemma hos syster hela söndagen.

Östersund i bilder

Towa säger att jag inte ska få göra hennes bröllopstårta, hmpf!! Är den inte söt iaf? 
Gotte som vi ordnade till Towas kräftskiva/födelsedagskalas.
Annars har vi hängt massa på Towas skönhetssalong där vi fixat naglar, gjort ansiktsbehandling, suttit i massagestol ett x antal ggr... Jag har lärt mig nya kortspel som jag nu måste hitta någon att spela med och så har vi skrattat och myst en massa. Alla fina vänner i Östersund har verkligen gjort så att jag har haft superhärliga dagar där uppe. 

Hos mina underbara föräldrar

När vi satt ute sent på kvällen...
När vi skulle äta frukost...
När vi kollade på folkrace
Däremellan gick vi gåbingo, cyklade hede runt på cykelbingo, cyklade några gånger till halfari och gick sjukt mycket så mina kläder var för stora efter en vecka haha. Det "jobbade" jag dock upp igen i Ösund med massa chips, pizza och en och en annan drink så nu är jag plus minus noll i garderobsproblemet.
 
 
 

Yranselfie

Den här tjejen ger så mycket positiv energi!

ösund

är i ösund och fick internet för första gången på en vecka :) 
allt bra här, hoppas att allt är bra med er alla.
stor kram!