Måååårten

Visste ni att han som har skrivit låten nedan och framför den på scenen är den lilla rika, ensamma tekniknörden "Mårten" ur mitt favoritprogram som barn "Ebba och Didrik"
På med ryssmössan o shejka lite.

Om lördagens roligaste

Supertrevlig förfest i Klövsjö, taxi till skalet och sen styrdans heela kvällen. Så jäkla underbart, tack! Träffade gammal kärt folk och nya, bland annat en kille som är värd att nämnas.

Jag dansade mkt med en som var snygg (jag tycker sällan ngn är snygg), han var tävlingsdansare så han dansade som en gud, han spelar piano (han kan duetten jag alltid försökt lära min killar), han är frisör(!), han tog min jacka som en gentleman och klädde på mig den (kanske för att provocera killen som stod och pratade med mig) och dessutom när dansbanden var över och alla gick, då tog han mig till dansgolvet igen medan en cdspelare var igång på svag, svag musik så dansade vi över hela golvet själva. Under en dans fick vi t o m privatuppträdande av två tjejer som sjöng Eloise för oss (och jag som missade Arvingarna i fredags, haha) Med mina fördommar var jag helt enkelt tvungen att fråga honom - Är du hetero? - Svaret blev ja. Vi gick till några andra och åt morotskaka och jag fick skalpmassage tills min skjuts kom. Så tjejer, det finns alltså iaf en guldklimp där ute att slåss om ;)

Dans dans dans

Några tjejer kan nog känna igen sig i detta.. Man drömmer att man ska på bal/ en viktig fest osv och så hinner man inte göra sig i ordning. Allt är bara kaos och det är bara 1 timme kvar innan balen är över så om man vill gå så får man gå som man är, i mjukisbyxor, rufs och ja allt sånt. Så kändes det för mig igår när Tomas ringde och sa att jag skulle få skjuts om 30 min till en förfest. Där stog jag helt i oordning med krattan i handen och löv i håret. Tog snabbdusch, första bästa ögonskuggan - man vill ju ha lite färg till fest, mascara, på med några kläder bara, leta passet - vinet - skorna, hittade ett halsband som matchade ögonskuggan och vips tutade det utanför huset.
Back home 26april 04:30. Halsband av.

Spiiiiik

Det var proppat med fulla människor i vemdalen idag, solen stekte och vi fikade vid backen. Dock är det inte det jag ska berätta om utan..
Igår hände ngt riktigt härligt. Mamma kom hem med en spikmatta som jag la mig på i 20 min tills hon sa att jag skulle sluta eftersom de va första gången. Jag satte mig upp och efter ca 30 sek bara bubblade de lyckorus i mig och jag började skratta, tårarna rann och hon frågade allvarligt om jag hade blivit psykiskt sjuk. Det såg ut som det. Jag kunde inte säga ngt, bara skratta och jag var varm som en kamin. Sen några minutrar efter så var det bara över och jag ville lägga mig på den igen. Men det har jag inte gjort ännu. Tror inte jag har lika mkt spänningar nu att lassa av. Ni måste prova!

Oj..väntan..

Nu borde klockan gå lite snabbare för jag är väldigt sömnstucken. Men jag ska vänta, och hålla mig vaken. Och prova.

Så feltolkat de kan bli...

Sussi säger: jag är så mätt erik
£rîk säger: ordentlig frukost?
Sussi säger: åt massa gröt
£rîk säger: det är bra grejjer det!
£rîk säger: jag med!
Sussi säger: ja men nu känns de som ja bara vill ligga
£rîk säger: hehe

Snyggaste


Det var då den snyggaste jag sett sen jag vet inte hur långt tillbaka. Dock har jag inte råd med den och den lär vara omöjlig att få tag på då hemsidan alltid kraschar när dom lägger ut dom på natten. Faaaasen.

Man gillar ju att åka inlines


17 april

Från att ha blivit kräfta för någon vecka sedan till att nu faktiskt ha fått en liten solbränna.
Min hy är glad över den friska luften och att inte ha blivit sminkad på en månad. Här får man ta mig som jag är, rufsig och naturlig. Heja fjällen med friheten. Man kommer långt med ett leende, kom ihåg det.

Besöket

Har haft besök sedan i måndagskväll och tisdagen ställde vi klockan på 7. När vi vaknade var det klarblå himmel och vi drog upp till stugan och jag solade på tjärn och dom pimplade, vi spelade poker och sedan for till en annan tjärn. Det var en helt underbar dag. Sen har vi bowlat (eller jag var stödet), åkt inlines - sååå härligt. Varit ute och så haft de allmänt gott denna vecka.


Ikväll är de nog middag borta som gäller.

Jag och maken

Den 26 juli åker jag och maken till Bali!

Skoter och sol i uggen idag!

I've never seen so many men ask you if you wanted to dance
They're looking for a little romance, given half a chance.
Lyssna  och njut

Helt underbar dag med folket och solen i gropen i uggen idag :) Fick ett sms av Claudio, han hade visst läst mitt förra inlägg men skrattade som tur var bara. Jag har ju mkt smaskig info om honom i dagboken :P

Han var helt enkelt kär i mig.

Vi håller på att flår undan saker i gillestugan så att det ska bli ett mysigt tvrum med den öppna spisen lite mer i bruk.
Har inte skrattat såhär mkt sen jag vet inte när. Saker jag har skrivit till min syster, brev från andra och min d a g b o k.
Jag ska fasen ge er en del ur den: " 4 dec 1997 - T ringde till Anders för att fråga om det var sant att han var kär i mig (då sa han så här:) -Ja varför skulle jag ljuga. T sa att han inte skulle hålla på med andra tjejer då sa han: -Nej inte om S inte vill det så. Han sa att han inte skulle ge upp i första taget. Har var helt enkelt kär i mig. Men allt kommer på en gång nu så jag blir nästan lite illa till mods och det känns inte som att jag är lika kär i honom men det är väl för att jag inte har sett han på flera timmar." hahahah flera timmar, ja då kan det hända mkt. Jag sammanfattar i dagboken efter detta stycke med detta: "jag måste göra slut med Cladde senast på lördag och det är torsdag idag."

Syster tar upp ngt, skrattar, tar upp ngt där samma text finns "I Love ..." ja och så namnet och efternamnet, det står de på varenda grej från lågstadiet o en bit in på mellanstadiet. Ja men vi var faktiskt tillsammans i flera år, fram och tillbaka som ett gift gammalt par var vi. På de sakerna i mellanstadiet hade jag varit så pass smart att jag använt deras bil registreringsskylt istället för hans namn. Attjo! Ja dammigt var ordet.


?Que ropa te sienta bien?
!!!Mi ropa de cama!!!

Vad är detta?

Är det någon som vet vad detta är? Hård är den. Ingen duschboll iaf!

Snön tar över vårt staket.

Sonfjället


Se upp!

Ringde de härligaste 80+ paret o sa att vi hade tråkigt och hon sa på engång - Kom hit nu. Vann två pokrar, fick en 1dm lång fryst falukorv kastad mot mig, skrattade tills vi fick magknip, busade och sen drog vi hem och lagade middag. Chockerande besked i deklarationen. Blir ingen träning ikväll, dock endast träningsvärk i ljumskarna sen igår. Klart slut.

pussas

Det är ju så roligt, de finns en sida där istortsett var och varannan kille har dessa frågor på sin profil. Så jag snor in dom här och svarar från hjärtat!

Definitionen på mig är nog: FlirtySuez
Min ålder är enligt mig själv: 23.
Favoritsysselsättning: Mysa
Favoritartist: Mkt svenskt!
Drömmen vore: Att åka till alla de sköna länder jag vill till med härliga människor, hitta ett drömställe av dom, vinna på lotto o flytta dit och leva på de 80 miljonerna vinsten gav.
Ett husdjur jag aldrig skulle skaffa är nog en: Mansgris.
Vad gäller kvinnor så kan jag: Rätt mkt, vi är komplicerade men väldigt logiska.
Min mamma skulle nog säga att jag är: En go tjej med mkt skinn på näsan.
Min soffa är: Ej existerande.
Du får aldrig upp mig:  Du får upp mig hur tidigt som helst, särskilt på sommaren då jag väcker dig med frukost på säng o sen pussas vi, går vi ut o solar,cyklar o badar, sen spelar vi badminton, sen grillar vi och sen lägger oss på en filt med täcke o kuddar på gräsmattan o somnar under stjärnorna. Vilken romantiker jag är.
Jag klär mig: Ofta med markerad midja, mkt spets o sköna tyger. Annars i mjukisbyxor.
Om min frisyr kan sägas: Att den är rufsig som vanligt.