Mitt namn?

När P säger mitt namn känns det alltid så konstigt, så opersonligt på ngt vis. Han svarar med att det är ju mitt namn, jo jag vet, ändå känns det konstigt. Som om jag vore en främling. Varför är det så? Kanske är det för att jag själv när jag blir lite arg på någon säger deras dopnamn, ni vet "Nämen ...... ! vad har du gjort?" Kan ni inte höra det framför er?

Har gjort ett halsband åt P, med lavastenar och bokstäver och ett armband åt sanna med våran signatur på, väldigt nöjd med båda faktiskt. Älskar att pyssla och fixa till dom man tycker om, att göra personliga saker. Andra gången ordet personlig(t) dyker upp... Förföljer du mig personlig? Till mor blir det ngt också, samt åt syster. Pappa använder som inte smycken, hmm kanske borde göra en tröja åt honom.

I natt ska jag sova själv, ska läsa Elle. Imorgon får jag förhoppningsvis sällskap av iaf sanna då vi ska till Umeå i helgen, kanske de andra två lägenhetstjejerna sover hemma. Sedan börjar min vecka utan någon alls att sova med, ska väl lära sig sådant ont också ;) Nu har kanske en pojke i Oslo fått haft lite att läsa här och förspillt lite tid i all väntan till nattbussen går.
S aime P.

vill träffa er!

Jag vill grilla, spela kubb, badminton, leka burken, sola, bada, mysa med mina vänner som jag inte träffat på så länge. Hoppas vi kan ses nångång i sommar iaf! Saknar er!

Snart lämnar min favorit mig, dröjer tills jag får se de vackraste ögonen.
Jag hoppas han får det bra!

Sjukt söt!!

Det här är helt otroligt. En bäbis som föddes i vecka 21. Hon vägde 280 gram och var 24 cm lång. Idag väger hon 3100 gram och är 18 månader!
image1119
_______________________________________________________________
På tal om det - Grattis Mamma på mors-dag!
image1120

Livet...

Igår hade vi vår spa dag och det gick riktigt bra trots kaotisk början. Masserade hela dagen vilket bara var roligt. Fick chansen att få insiderinformation om ett fall som hände för några år sedan, men mina händer är helt rena så jag orkar inte nysta i det där, det är förbi och över.
Föräldrarna kom fredagkväll och vi åt middag med P och hans föräldrar, det funkade super och vi satt och surra till sent. Idag har jag packat ner det mesta av sakerna och ännu en gång tar jag mitt flyttlass, detta rummet är det 6e jag har flyttat saker till och ifrån. Flytta är inte min grej, så jag hoppas flytttakten minskar snart.
Vi har varit i den stora staden övik idag men det var stressigt, fick dock gratis pannkakor som var supergoda. Fikade på överfulla coffee by george och sedan slumrade vi alla till i mitt lilla rum. Mysigt.


Har varit på fest ikväll med dåligt samvete, när dom äntligen åker alla dessa mil så går jag iväg, det känns.
96528-1114
Uppskattade dock kvällen och fick höra av sanna att allt plötsligt blev så konstigt när det gick ifrån att vara "Sussi och Sanna, sanna och sussi" till att vara "Sussi och Peter". Men sanna - du finns alltid nära mitt hjärta.

Jag älskar varje cm av dig...

...inte ofta man får höra sådant, hittade just den repliken i ett brev nu när jag rensar mitt skrivbord, här hittar man mycket, oj oj brev från vännerna också, jossan, helena, sofi och judith har varit flitiga med pennan. Själv är jag värdelös på att skicka brev även om jag älskar att få dom. Jag gillar verkligen inte att flytta. Ni anar inte hur mycket jag samlat på mig dessa två år.. Kan ju inte se ut som det gör nu när jag rivit fram allting heller, då föräldrarna kommer i helgen och ska försöka sova över. Städakuten, jag behöver ej hjälp. Ni får allt jag har i mitt skafferi och så kan jag slänga med lite hudvårdsprodukter och smycken också!

Idag när jag skulle gå till skolan hemmifrån Pan så ska jag sätta på mig skorna.. Vad ser jag?
Jo, omaka skor, visst är båda vita MEN den ena är en snörsko i tyg och den andra är inte tygsko, dessutom med kardborrband. Jag har alltså måndagkväll när jag går från hemmet, tagit en från vardera par.
image1108
Som de flesta vet är jag inte särskilt sportintresserad, säger dock Hurra, MU vann!

Galen

Det händer så otroligt mycket sjukt i världen. Som fallet i Österrike där pappan våldtog sin egen dotter och hon fick föda en massa barn med hennes egen far, hur kan det finnas SÅ sjuka människor? Hans försvar var "-trycket att äntligen kunna göra det förbjudna blev för starkt för mig." Den meningen får mig av personliga själ att rysa, kan man bli så besatt? Jag blir mer mörkrädd än innan.

Gratisbehandlingar

I dag var vårt repotage med i ÖA, om våra gratisbehandlingar vi erbjuder allmänheten på fredag. Kom och prova på de som vill mellan 9 - 16. Troligen kommer jag ge 1 chokladmassage och sedan spa massager.
Pan säger att det ser ut som att jag och sanna är kära när vi kollar på varandra på bilden, jag tycker mest de är en oturligt oskön bild ;) ...Så som den bilden som ska publiceras i veckan kommer vara när dom haffade mig på stan idag och tog en bild precis när jag tagit en tupplur efter lunchen och hade nadachokolada (= inget, för ordpoliser) smink och mitt mer-än-vanliga-signum-rufs, ja vadå, jag måste väl få vara lite ytlig när det kommer till att hamna på bild för allmänheten på detta vis men men, egentligen, vem bryr sig om 10 år. Eller vem bryr sig om 1 månad när jag flyttat :p Annars då.. ja, ni lär kanske se oss på ännu en myskobild i tidningen 7 på fredag utöver dessa två förstnämda.

Hoppsan, där lossnade lösögonfransarna..

Min killes KK

Världens snabbaste helg är över. Först fick vi ut 1200 kr av vår kära gris. Pans amerikanska KörKort går ut i sommar, vilket betyder att man måste ta om det helt från scratch i Sverige och det har han klarat galant. Stort GRATTIS!

Det bar iväg till Luleå, mest norr jag kommit (förutom till Vilhelmina när jag låg i mammas mage).

På med pennkjol och solnedgångs-tshirt och iväg på restaurang med ett stort gäng på 12 glada.
96528-1097
Det var gott och riktigt trevligt. Hem till sängen
och upp för hotellfrukost, vidare till stan varpå shopping av bh och bikini som Peter för sistnämda säger att jag aldrig kommer få använda i sommar, buhu! Ska jag inte få bada en enda gång bara för att jag åker till vinterlandet? Förhoppningsvis klarar man sig helskinnad därifrån och kan bada iaf i augusti.
Jag blev rejält påstressad i Luleåstad och hann minsann inte se eller handla allt jag ville, men men, hem för att göra sig i ordning för cermonin. Snabba puckar in i den lilla svarta till fördrinken som jag inte ens hann smaka på innan taxin kom och vi åkte för att se Therese och Henkes av4ning!

Vidare till en liten krog och sedan ännu en fördrink som jag iaf lyckades få i mig och sedan var de asskönt på stället!
Åkte sedan buss till en arena där vi fick renskavstoast, lax och blåbärspaj, allt i norsk nationaldagsanda med bland annat Tone Bekkestad som värdinna. Somnade skönt den natten och efter söndagens frukost låg vi och drog oss till efter 11 då det var dags att åka hem...
96528-1104

Var nöjd med allt som livet ger, och allt det som du kring dig ser, glöm bort bekymmer, sorger och besvär!

Igår morse vaknade jag i den alldeles för smala sängen. För varmt, för ont i halsen, för ont i huvudet, för täppt i näsan, försovigt mig...! Mådde skit men tog mig ändå till skolan och började skriva på proj.arb. då jag får ett sms. Jag värms inombords och det får mig att ta bort det förra, bittra inlägget. Med såna lovord kan jag inte klaga, utan försöka vara det som beskrivs.
Imorse vaknade jag 06.30 och nu sitter jag här med honungsvatten, honung som min älskade igår gick och köpte medan jag låg och sov. Kl 10.00 ska vi ses och lämna in vår gris till banken, lite vemodigt att tömma hans innehåll ändå, inga fler "gissa hur mycket han väger?" och "känn vad tung han blivit!" även om vi förhoppningsvis kommer ha nytta av hans inre rika själ.


Den här bilden gör mig så glad!

96528-1086

Grill och 2+1

I lördags åkte jag och Pan till en strand och solade, superskönt.
96528-1063
Åkte och handlade för kvällen och käkade mjukglass sen hem till Sanna och fixa iordning oss.

Grabbarna fick sköta grillen medan hemmafruarna drack vin...just det!


96528-1078
Trevligt på balkongen!

Det var galet gott...


Grillning och många skratt = Lyckad kombo.
96528-1080

Jag och böcker?


Choklad choklad

Hennes hår var blekt av solen, hennes mun av smultron röd. Hon var ljuv liksom en lilja, hennes kärlek var som glöd.

- Heeej Kaj!
- Haallåu Boiije!

Jag kommer inte kunna åka hem den 6e, för då är det Sveriges nationaldag och bussarna går som söndagar. Måste åka hem den 7e och sedan direkt till Djupvasshytta morgonen därpå...


kom ge mig solen, kom ge mig hav, kom ge mig jorden vi lever av, kom ge mig kroppen, kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar!
kom ge mig sommar, kom ge mig liv, kom ge mig kärlek, kom ge mig sanning, kom ge mig tid, kom ge mig kunskap, kom ge mig frid, kom ge mig doften, kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar.


kyssar och kärlek

Avsluta meningarna...

1. Jag har insett att min senaste kyss... var imorse.

2. Jag lyssnar på... sannas tjat om bragokex o saft.

3. Jag pratar... med sanna och säger att hon inte kommer behöva berätta om roten från blomman som finns i kexen som tydligen är fiberrik..

4. Jag tycker om... min familj, peter, mina vänner, solen, havet och att vara utomlands i varma sköna länder.

5. Min första riktiga kyss... var nog med A, men jag kan inte komma ihåg den tyvärr.

6. Kärleken borde... finnas åt alla och vara rättvis och trogen.

7. Jag gillar att... bada, skratta, äta, spela badminton, kramas, mysa, spela spel, klä upp mig, dansa, styrketräna/pump, le mot solen, cykla, umgås med snälla människor, se en bra film, läsa bra böcker/tidningar

8. Jag kommer aldrig att... hoppa bungy jump.

9. Sist jag grät var... det kom faktiskt nån tår under förra fredagens talang.

10. Min mobiltelefon är... skön att ha.

11. Innan jag går och lägger mig... säger jag godnatt till pan och ger/får en puss.

12. Just nu tänker jag på... den go(u)da osten jag köpte idag, cant get you out of my head.

13. Bebisar är... krävande men gooosiga.

14. Idag har jag... lärt mig hur man söker vetenskapliga artiklar och skrivit ut några om projektet vi ska skriva, varit på stan, handlat mat, fått kväljningar när jag satt och åt då det samtidigt visades en barnafödsel på tv med inzooming på själva "utgången", damsugat golvet..

15. Ikväll ska jag... träna, kolla på desperate och sova.

16. Imorgon kommer jag... att träffa min grupp och spåna på ett programblad till SPA dagen, som för övrigt är gratis att komma på och få testa massage, scrub osv.

17. Jag vill verkligen... att livet ska vara positivt och ha många solskensdagar fysiskt och psykiskt. Att dom jag älskar får vara friska och må bra.

18. Jag tänker på... hade jag inte just den frågan? Hmm, jag tänker fortfarande på osten lite, och att få lägga mig och sova en stund med pete my baby.

från dåligt till bra till...

Imorse och idag tyckte jag att måndagen var lite extra grå och människor blåsiga i humöret men efter att tiden gått och jag har spinnat bort lite tankar ur huvudet och fått i mig två kanelbullar, mina favoriter från Hemköp, börjar det kännas bättre. Fick god middag och en skön kram. Jag mår alltid bättre efter att någon har kramat mig. Borde man göra oftare.

Denise, tack för komplimangen. Jag har säkert skrivit detta förut, men det är alltid roligare att få komplimanger av tjejer, känns mer ärligt då tjejer (oftast) inte är ute efter något :)

Jag sitter med en hätta på huvudet, man ser ut ungefär som Skalle-Per i Ronja rövardotter. Endera blir jag en kyckling... eller blondare, återstår att se om ca 30 min. TACK till Sanna och Lena som hjälpte mig. Försökte verkligen låta bli att säga ajajaj när det kändes som sju svåra år i mitt huvud när det drogs överallt, man ska inte klaga när människor gör allt för att hjälpa en ;) Ni är så söta.

Nu ropar Sanko att hundra höjdare börjar, got to go!
In a while crocodile. Måste bara säga att jag tycker om Pete my baby otroligt mycket också!

today i feel sick..

..igår hade jag superskoj!
lena o sussi96528-1062

Speciell dag

image1059
Igår grillade vi och åt en massa gott, det var mysigt. Blev proppmätt så vi la oss och kollade på One three hill och sen lite på firandet ute på Ulvön, önskar vi hade åkt dit. Såg så idylliskt ut!

Åkte upp till en brasa, varmt och skönt. Där var Emil och fransosen. Åkte hem till honom och där fanns det dricka åt alla som slank in där sent om kvällen. Jag drack en drink och Pan tog en klunk av whiskeyn sen tappade han suget men då blev det inge bilåkande hem, så vi följde med på en fest där det var galna människor, åkte hem och blev åksjuk, kände den beska gin och tonicen som en fiende i munnen. Klarade mig iaf och drack vatten och somnade genast när vi kom hem.

Idag däremot har jag än så länge haft en väldigt härlig dag. Gick en halvmil och hämtade bilen i det ljumma vädret, åkte hem och fick i oss de vi förbränt under turen med godsaker och nu har jag pratat med min lilla sanna. Vi måste hitta på roliga saker nu i maj för sen är det över här i Övik. Kan inte riktigt förstå det...

Idag var dagen då jag kände att det verkligen behövde komma ur mig...
Så, jag sa det :)