Söndagen i bilder.

Jag har fått så fina presenter av superfina människor!!
Solkräm och baddräkt till resan,  hårolja, ögonskuggor från mitt favoritmärke, läppglans, handväska, likörer, tvål och lotion, mitt favoritserum, doftljus, örhängen med mera. Har bara fått bra saker plus pengar till att kunna resa från världens bästa föräldrar. /Glad tjej.
Var lite trött imorse när jag vaknade upp hos Jullan och Sara eftersom vi "förlorade" en timmes sömn i o m sommartiden. Tog mig iaf till tunnelbanan och åkte sedan hem till Bålsta och ordnade söndagsfika!
 

Födelsedagsmiddag i färg & svartvitt

BrunSara, jag och Julia
Saaura, Susspuss & Sabi <3
Alla kom ju tyvärr inte med på bild men Tack till Elin, Sara, Sabi, Nina, Julia, Emelie och Lotta för en trevlig kväll!!
 
 

Slet av ögonfransarna

Nu skulle jag behöva lite tröst. Skulle böja upp ögonfransarna och halkade till och slet av hela yttre ögonvrån, sisodär 30 fransar satt fast på tången, i handfatet och på mina fingrar. Fy fasen vad ont det gör!! Om de ser förjäkligt ut? Kan bara säga att jag är sjukt tacksam att jag inte slet av alla. :( .
de som fastnade på tången...

Skor säljes

Måste försöka göra lite plats åt alla skor och kläder. Vi kör först lite utförsäljning av skor, alla i storlek 37.
Jeffrey Campbell Lita. Ord pris: 1650:- Säljes för 900:- Använda ca 5ggr, kartong finns kvar.
Aldrig använda. Sköna skor i vår och sommar för de som vill komma upp lite i längd ;) ca 4 sm platå. Ord pris: 499:- Säljes för 150:-
Ännu ett par oanvända skor! Dessa är köpta i Dubai för 299:- Säljes för 150:-
 
 
Smsa, maila eller lämna kommentar!

YSL

Skrev världens längsta blogginlägg sen lade paddan plötsligt av, thanks a lot. Aja blir "statusuppdatering" istället. Åkte bil ner med pappa igår. Skola 12-17 idag sen bio på kvällen med Em, vi såg Yves Saint Laurent, riktigt bra film om man gillar mode eller bara vill se hur 26åriga Yves startade företaget! 

På lördag är Patricia bokat för tjejmiddag, får se om de blir dans där, aldrig stannat efter middag där förut så de blir spännande att se.
 
Om ngn kör wordfeud och läser detta, hör av er så vi kan spela :D

Lyckans ö

Nu har jag hittat min och Sofis "Utopiberättelse om den evige lyckans ö". Där styr den godaste flickan och pojken i världen. Vi hade kommit fram till dessa lagar:
Om man fick känslor för en upptagen person skulle man skickas till ett kärleksfullt hem där man inte kunde skada andra. Där stannar man tills man blivit "botad" vilket gick fort då det fanns så otroligt bra lösningar.
 
Humor eller allvar, det är frågan, hahah. Går inte att läsa det här utan att skratta.
Att klappa händerna 3ggr för att det bara ska regna på det stället man vill så att ingen som vill ha sol störs är ju sjukt smart. "Sjukdomar existerar inte, alla föds och dör friska." Jag tänker lätt dra till lyckans ö nu! Kanske ses vi där?

Förmiddagens bilder

Långfrukost men utan korsord idag...
Dagens E bild, min gamla pyjamas och huckle på huvudet som hon fått av mig :D
 
På den skolan jag gick så hade vi loggbok där man skulle reflektera över dagarna och få gensvar av läraren, jag tyckte tydligen det var intressant att skriva att vi kokade korv och åt med bröd och festis hahaha, fick inte så fint feedback på loggen tydligen...
 

Never go to sleep when you're drunk

Har slängt en massa skolböcker nu men från psykologiboken hittade jag detta: "Om man lägger sig då man fortfarande är full så kan man inte komma in i den sömn som gör att vi drömmer. Och om vi inte drömmer så får vi ångest!"
 
"När man dricker slår man ut vänster hjärnhalva." Vad finns i den vänstra hjärnhalvan undrar ni? Jo det är där logik och talspråket sitter bland annat. Så ordspråket "När spriten går in går vettet ut" är helt klart något som stämmer. 
 
Det står vidare att om man lägger sig efter midnatt så åldras man mycket snabbare! Man ska somna vid 22. Så nu vet ni nattugglor det ;)
 
Blond till sommaren kanske :)

Dagens E & S bild

Vi fortsätter med det anonyma temat av dagens E & S-bild. Ganska matchande kläder och jag har ett hårband över ögonen så E letar mig, gulle hon!! Kan inte förstå att jag redan varit uppe i Härjedalen i 10 dagar... Varje gång hittar jag något nytt roligt. Nu hittade jag mitt projektarbetefrån gymnasiet  "sy min balklänning", det är mönster, tillvägagångsätt och hela processen och på framsidan finns bilden på klänningen jag sydde, naaw :)
Projekt: Balklänning.
Hittade fem bilder från 9an på insekter jag ritat... Hmm...
Och en skev teckning från när jag gillade estetstilen. Skojigt värre!

Happy marriage

Okej hörrni, om ni ska gifta er eller är gifta och vill vara tillsammans för evigt så ska ni tydligen helst bo i Kalmar enligt dagens nyhetssändning. Sämst är det i Stockholm, framförallt i Sundbyberg tydligen. När man väl "skaffar"  familj, om det nu är du och din partner eller med barn också,  är det väl mysigt att bo på ett lite mindre och personligare ställe än Stockholm kan jag tycka... Men det är svårt det där med vart man ska bo!

Sonfjället

Det här vaknade jag upp till idag klockan 7. Fredag, en sådan härlig dag! Gick en timme med lillan i solen och har sedan finslipat och blivit klar med tentan!! Vad var max ord man fick ha? 2800 st. Ni kan ju gissa hur många ord det blev. Ja, 2800 st :D

Tenta

Mitt ständiga problem... skriva för mycket och sen slakta text. Igår hade jag skrivit 4500 ord och idag är det 3800 ord. Då har jag inte skrivit klart analysen OCH man får max ha 2800 ord. Nej jag fattar inte heller hur jag lyckas varje gång.

Crazy pics

Har de praktikanter som jobbar med lambis toapapper just nu?
Mitt gamla rum som står kvar och väntar på mig. Kanske borde jag rensa ur en byrå så vi kan ha något annat där? Sis påpekade just att det ser galet ut här inne för jag har en spegelgarderob, en garderob i ljus björk från min tid i Ösund, ett skrivbord i mörk björk från när jag var liten, en byrå i bokfanér från när jag bodde på Söder och två vita bokhyllor. Tavlan är från Linköping! Sen finns de lite grejer från alla andra ställen jag bott på också såklart. Så går det när man flyttar runt och inte säljer av/ger bort.
 

PUDERSNÖ

Lite tungkört idag men sjukt härligt!
Den här bilden är vårt nya skrattobjekt men det är svårt för er att se det roliga med fotot. Men om man zoomar in den så ser man en liten vit människa längst där uppe hahah, det är min duktiga mamma!
Just nu lyssnar vi på musik, syster lagar middag till oss, mamma damsugar, pappa skurar golven, E och hennes pappa är ute och går och själv är det meningen att jag ska skriva tenta. Men jag fastnade i massagestolen med "Tjockare än vatten" på datorn. Imorgon MÅSTE jag skriva. Problemet är att man vill umgås hela tiden, och särskilt kramas med plutten...
 
 

når gode feen har lagt de elleve små troll

Idag började mamma sjunga trollmors vaggvisa för plutten. När hon sjungit klart den så började hon helt plötsligt sjunga den på småländska... Ja ni förstår nog att vi alla skrattade så vi grät. Hon tyckte att man ska variera sig, sen försökte hon med norska men det blev bara en raplåt. Själv har jag knuffat vagn i 2 dm nysnö, är sjukt fint här just nu! Älska pudersnö!

baddräkt

från shopbob 1500:-
För dyr för min smak men sjukt fin med hög krage :)

Dagen

Idag har vi varit ute och gått igen. Vi fick besök strax innan kl 15, började spela poker tills middagen som idag var älgfilé, potatisgratäng, kantarellsås och lingonsirap och till efterrätt glass med varm hjortonsylt. Efter det var det dags för poker igen. Så nu är jag väääldigt trött eftersom jag brukar lägga mig 22 ;) Rolig dag, sjukt segt internet för alla är på samma nät och spelar alfapet och quizkampen i mellanrummen av aktiviteterna. sovgott, kraaaaaaam

Dagen i bilder

 
Superblåsig men solig promenad efter lång korsordsfrukost!
Tårtan!
Bebbenpresent i förskott, lära-sig-gå-skor och krage :D
Mys! Nu önskar vi blåsfritt väder imorgon!

Happy birthday to me

 
Hej hej hej. Imorse vaknade jag faktiskt upp hemma hos syster men eftersom hon är en sjusovare så kom ingen frukost på säng, men hennes man serverade mig en kvarts kebabpizza vid matbordet iaf haha. Sedan har vi spenderat mestadels av dagen i bilen påväg till Härjedalen. Där möttes jag av dessa vackra rosorna och ett guldkuvert, lycklig tjej! Har fått massa mat och snart ska vi fika. Imorgon hoppas vi på finväder så man kan åka längdskidor, det önskar jag mig mest i födelsedagspresent just nu :)

Ärret igen.

Nu ska ni få höra något skumt! Såhär fint var ärret för sisodär 3 veckor sedan.

Efter att jag fick influensan och sedan bakteriehärden så har det blivit illröttlila. Hinner ej lägga ut bild på det nu för kamerans batteri dog. Men iaf, teori?
 
Moving on. Hade det jättemysigt med Em på kungsholmen och vaknade upp till sol i morse! Ögonen blir gröna i solljus, ser typ gula ut här när jag skulle lägga på skugga för att få bort bakgrunden. Äntligen dags att ta fram solglasögonen iaf :D

Så sprang helgen förbi

Köpte nya honungsknäcke på Gateu idag, de är ngt ni borde prova. Tog sedan promenad i den underbara solen och köpte den godaste maten som finns på lucky house, men jä... vad starkt det är, brinner på tungan just nu. Imorgon är det tanken att jag ska gå min sista praktikdag och på kvällen ska jag och Em se en lååångfilm på bio, spännande!

Morgonmänniska

 
Idag vaknade jag av ljuset från solen, är det inte helt underbart??!! Fåglarna kvittrade och klockan var 7. Kan knappt förstå det, att det är klarblå himmel och sol så tidigt på morgonen, fick den där undervara känslan i kroppen som när man vaknar upp i ett varmt land. Dessutom hade jag en fri näsborre att andas med i morse vilket spädde på den här euforiska känslan jag har idag.

Tänkte även på hur min hjärna fungerar ca femtio procent bättre på morgonen. Efter 15min på tåget på morgonen har jag hunnit lösa korsordet och sudokon i metron medan jag inte ens hinner klart med dessa under 35 min påväg hem från jobbet.

Underbara fredag

Fredagar är oftast lite magiska, på dagen vet man att de snart ska bli helg så man är extra optimistisk, på kvällen kan man gå och träffa vänner eller gå ut o äta eller bara mysa hemma utan några måsten.

Andas lila eller blå färg

Längtar efter våren. Fåglarna kvittrade för några dagar sedan men nu har det varit tyst. Om 10 dagar är det min födelsedag.. Önskar hitta en snygg baddräkt, om någon vet någon så tipsa!

Förkylning suger

 
Bihåleinflammation, öroninflammation och pencilin sedan igår. Däremot känner jag mig ännu värre idag, omg nu får den här förkylningen ge sig! Längtar efter den dagen jag kan andas med näsan. Blir till att försöka sova bort skiten hela helgen och om inte 6 tabletter om dagen hjälper nu så ligger jag risigt till inför ny jobbvecka på måndag. Nu lägger jag mig och kollar på film, ha en bra lördag!