Vill också ha kille och liten rufshund?

Roligt att jag bott med vänner som båda bor i bostadsrätt tillsammans med deras killar och hundar. Tack Towa, hennes kille och deras hundar för tisdagen och Lena, hennes kille och deras hund för onsdagen :) Ni är så söta tillsammans i era familjer!

Im not a robot.

Bruna Lena och jag fick ett par varsina solglasögon.
Vi hade en helt underbar kväll med dans hela tiden, precis som det ska vara! (förutom när Lena brände sig på brännäsla när hon promt skulle in i busken istället för in på bajamajan ^^)
Efter div tält och marite gick vi hem och åt. Rocky ville gärna dela det jag åt.

så var stråket igång!





Jag och Towa gick såklart på efterfest på flotten...




Vad gör man?

Jag är en av 20 som kommit in som förskolelärare på Stockholms universitet. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Måste nog till ett bra erbjudande nu om jag ska till Dubai igen. Annars har jag fått ett jobberbjudande i Sthlm som jag inte vill berätta mer om just nu. Vill man plugga igen när man kan jobba? Life is life.

Sorg

Norge - Sverige gråter med er. Man vill bara kräkas. Hur kan det finnas så mycket ondska?

Nyklippt gräs och grillning

Vilken go´dag. Vaknade upp och tog en lång promenad och det började regna på mig och det kändes härligt tillsammans med den underbara musiken i mina öron. Kom hem och fixade i ordning mer i rummet tills J kom och vi gick till hans pappas butik och provade massa kläder så nu sitter jag här med 3 nya byxor, en tröja, en bikini och ett skärp. Härligt härligt. Sedan slömys med syster tills jag gick ut igen och pappa grillade så det luktade underbart längs hela gatan och vidare in i skogen förbi nyklippta gräsmattor. Sverige på sommaren, oj så bra. Nu ska vi i familjen spela plump för jag läste att det ska vara en tävling här i byn i helgen ;)

man blir ju sugen på en norrlandsgrabb när man lyssnat på radio från Luleå

Dom verkar ju vara så harmoniska och nöjda med sig själv. Lite väl gott självförtroende kanske men ändå med glimten i ögat. Jag tror jag ska blunda, snurra runt och peka på en karta och se vart i Sverige jag skulle passa att bo. Man kanske borde testa med världskartan. Vänta lite, jag gör det nu med hjälp av min syster...
I Sverige blev det Pajala, haha - hur bra funkade det inte när jag väl började skriva om norrlandskillar.
I Världen blev det gränsen mellan Irak och Iran.. Okej, universum, du visar vägen. Ta mig dit jag bör vara. Jag är redo.
Visste ni att jag innan jag åkte till Dubai gjorde likadant, snurrade min jordglob och fingret pekade på UAE, coolt va!


Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram

Jag är ju inte direkt pryd (även om jag fick höra det när jag var ut i Sthlm av någon stureplanskille. För att jag inte ville ha en drink btw) Tillbaka till ämnet, det är ju nästan så t o m jag blir lite chockad över hur liberalt det är med sexsnacket (sextalk oh la la) här. Låtarna som jag hört sen jag kom hem: "Vill du ligga med mig", "Jag kommer", onani-låten och "x" av Ansiktet. Jag gillar ju dom alla. Särskilt sista, humor när det är som bäst. Okej lyssna. Allting känns så bra, men jag har bara en liten sak och jag måste nog få dela den (med dig). För varje gång du kommer, kommer också katalogen över alla du har legat med (åh nej). Och det är Jakob och David och Erik och Patrik. Vad var det som du sa till mig när vi hade sex? Det verkar som du skämdes, men jag glömde det direkt. Du kallade mig någonting, men hörde jag det rätt? Jag tror att det var Micke, men vänta nu ett tag. Baby, jag undrar: Är inte det ditt X?

I miss dancing


silent message


All night I want to dance


Im leaving you now...

man se ganska rolig ut sådär på morgonkvisten, om man nu kan kalla kl 3 morgon.. hej då Sthlm, på återseende!

Fredagnatt i Sthlm.

Jag skulle vilja sammanfatta det såhär. Amba suger och det är bara wannabestekare, ungt folk och dålig musik. Sällskapet gjorde ändå kvällen värt det. Min vapendragare Ela och min gamle vän som är tillbaka från L.A. Vi gick däremot förbi Soap bar på vägen hem och där spelades det sjukt bra musik.

What the...

Jag ger upp. Först dom låtarna som spelas när jag går in i butiker och t o m när jag åker bil. Och nu när jag satt igång en skiva och låtit den varit igång minst en halvtimme medan jag har gjort mig i ordning och inte hört den från andra rummet och sedan när jag går in till rummet där skivan är för att lägga i en bok i min väska så är det denna låt som spelas:

Give me a sign


Can i have you?

Jag sitter för första gången på riktigt med min iPad och den är ju så rolig. Idag köpte jag två tröjor. Jag vet, jag ska inte gå i butiker. Det är lika dumt som om jag skulle gå in i en godisbutik nu när jag slutat med gottet. Men SÅ jag kämpade igår när jag öppnade patchichokladen och skulle ges bort till kaffet på min middagsbjudning. Nu vill jag bara ligga och mysa med någon och inte göra ngt alls. Vem är då denne någon?

Kom inte så nära tack.


Deep feelings.

Varför ska känslor vara så svårt då? Svara på det!

Its all about love

Hade en helt underbar kväll med brudarna. Tjejsnack, åh!
haha sorry elin, bara så rolig bild.
Vin och mat på vapiano följt av snack snack snack tills någon kom på - skulle vi se en film eller? Kollade på en film som jag tyckte var väldigt cool. Om hur världen blir efter hur vi behandlar varandra och miljön om några år. "Its all about love" hette den.

Faint.

Idag var en... intressant dag... Jag gick först 3 km sen gick jag in på en butik där jag kände mig yr i omklädningsrummet. Beger mig ändå upp från stolen efter några minuter och upp för rulltrappan. När jag väl kommer upp inser jag att jag kommer svimma. Jag går fram till kassan, lägger armbågarna på disken och säger.
- Hej.
- Hej.
- Jag tror jag kommer att svimma nu.
Kassörskan verkar inte tro mig så jag frågar om jag kan få sitta ner. Ja visst, jag sätter mig bakom disken och känner hur jag försvinner mer och mer. Jag mumlar till henne att jag tror jag har blodsockerfall och skulle nog behöva få i mig något. Det tar en evighet innan hon går ner för att hämta hjälp. Jag försvinner i några sekunder och försöker lägga upp fötterna på en hylla på disken. Såg nog rätt roligt ut då jag, poäng till mig, hinner tänka på att inte visa trosorna för alla kunderna utan sätter min handväska mellan benen, eftersom jag har kjol.
När jag försvinner igen så blir hon rädd och frågar vem hon ska ringa. Efter ett tag vaknar jag upp helt kallsvettig och kroppen dunkar, ja men ni vet, ni som har svimmat någongång. Som sockerdricka överallt. Jag är iskall men nu står det en annan tjej där med persika, mandarin, äpple och vatten.
Efter en 20 min kan jag bege mig hemåt i tryggt förvar och somnar på min soffa...

Böcker på semestern

Nu räcker det ett tag igen. Med shoppingen alltså. Gick på powerwalk. Böt tröjan till mindre stlk och köpte saker jag behövde. Äntligen ett par hörlurar. Jag kom in med en rosa tshirt och rosa gympaskor och killen gav mig direkt ett par rosa hörlurar. Jaaa, det hade kanske varit coolt men jag såg minsann ett par svarta med guld som hoppade ner i min väska efter att bankkortet åter igen fått slita. Hittade sen det som ger den ultimata semesterkänslan - pocketböcker.
Nu ligger jag och dricker nyponsoppa och äter pepparsalami och läser. Love it. Skynda fynda på akademibokhandeln, köp 4 - betala för 3.

wakie wakie

Vaknade av hostan 3.50. Magisk tid, nämligen 5.50 i Dubai. Men vad gör det, nu kan jag ju alltid kolla på en film och mysa med mandariner och honungsvatten. Fullkomligt älskar att inte behöva ha något alls att göra.

Lonely but so happy

Vet ni vad, det är första gången på 1,5 år som jag sover själv. Ja, alltså inte själv i sängen utan själv i ett hus för mig själv!! Helt sjuk känsla. Både lite läskigt och helt underbart.
Har försökt sova bort förkylningen idag och nu vill den bara ut! Har sedan gått och handlat mat och lagat thaisoppa och sett en bra pokerfilm och sedan powerwalkad genom sthlms gator, så härligt!!

dont think bad or dont think at all.


...

Said I wanna see you again but I'm stuck in colder weather.
Maybe tomorrow will be better, can I call you then...

Klagosång

Jag mår piss. Lever på alvedon och panodol men har ändå feber.  Det får mig att tänka på låten "what the fuck". Vill bara sova, sova och sova. Men tyvärr får jag inte det. Har fasen jobbat arlet av mig idag. Ja ville bara att ni skulle få känna på lite av mitt humör just nu. Det var ju något som jag skulle blogga om men det verkar ha lämnat hjärnbalken.

try to cool it girl


killing me softly

Har sovit, vaknat, försökt att sova, vaknat.. Har så fruktansvärt ont i halsen och båda öronen. AJ AJ AJ. Har dessutom ingen kudde så jag knölar ihop mitt täcke till en kudde som är så pass liten så man även får lite täcke på dom delarna av kroppen där man faktiskt vill ha det. Halsfluss? Och öroninflammation? Såhär ont får jag bara i Sverige, vad beror det på? Att det finns så bra läkemedel i Dubai att man kan må bra trots en massa sjukdomar som ligger o pyr i kroppen kanske.

Ögonfransförlängning

En fråga, har alla tjejer på ö-malm ögonfransförlängning? Ser det överallt. Borde det inte slita som tusan på sina vanliga fransar?
Helt klart fint, har kollat upp det och man måste sitta still i några timmar, shit. Utan att fälla tårar? Jag som blir känslig i ögonen bara någon tittar på mig för länge.

Hur mkt sanning ligger i detta? ;)

Svar på ett test jag gjorde:

Svar

Eftersom Dani <3 så fint frågade så ska jag svara: Hur känns det att vara hemma?... Ja, det känns faktiskt väldigt konstigt. Känns som jag inte varit i Sverige på flera år. Har bara träffat 2 svenska personer än så länge, 2 väldigt härliga personer (som jag pratat med alltså) så därför känns det som att jag lika gärna skulle kunna vara i ett annat land. Det känns lite kyligare här, och då pratar jag inte om vädret utan om alla stressade människor på gatan som bara går förbi varandra utan att se sin omgivning.
Saknar jag Dubai? Eftersom det är sommar här nu så saknar jag inte värmen i Dubai. Dock saknar jag vissa människor där... Men jag älskar att få klä på mig myströjor och kura ihop sig i en filt och dricka varm dryck. Och det faktum att man rör på sig mer här. Älskar att gå och älskar att man kan gå överallt här hemma i Sverige, nu ska kilona som lagts på väck förhoppningsvis :)

Nytt i bilder!

Har blivit megaförkyld men har lite som piggar upp. Har lite nya produkter att avnjuta!

Köpte även ett par gummistövlar, tjocktröja och shorts. Mamma som alltid tjatar på mig att köpa kläder som är lite rymligare, så nu har jag en för stor tröja!
Det brukar väl regna har jag för mig och dom här var ju iaf snygga för att vara gummisar;)
En jacka som jag inte köpte.. Väldigt varm till hösten...
Och hur söt var inte den här jeansdräkten, jättebebis, haha. Köpte inte heller(!)
Och träffade härliga Ela som jag åt sushi med och sen gick vi till Berns trädgård och drack en massa kaffe, så kul att träffa henne igen!!
Men nu kommer lite mindre trevliga bilder:
Gick över 6 km i högklackat och fick blåsor på insidan av fötterna, vid strecket ser ni..
Helt slut, vill bara sova.
Avslutar med en fin bild på vägen ner till stan

Abbas


dyrt i Sverige..

Med en mycket fattigare plånbok har jag haft ansiktsbehandling och shoppingrunda. Köpte faktiskt bara saker jag behöver(!) På vägen hem såg jag en maserati, hade lust att hoppa in i den svarta glansiga saken och se hur bra jag är på att köra.. Nu luktar det ljuvlig mat här så jag blir superhungrig! Vad händer i Sthlmsnatten ikväll? Själv ska jag vara hemma... Thats all for now.

Väntetid

Sitter i kö hos tandläkaren, telefonkö alltså. Plats nr 7... Har inte varit hos någon på några år nu så jag behöver fixa! i Härjedalen finns ingen tid förrän om nästan 3 veckor och då har dom inte ens tid att fixa ngt säger dom, bara kolla. När ska det bli bättre på landet??

Idag har vi vandrat till Rosendalsträdgård och skrattat och lekt i gräset. Så vackert nu, grått och friskt.
Måste fixa 2 tider till också.. Mycket som ska fixas när man väl är på hemmaplan!

Idag var det kallt i sthlm...

...och jag älskade det!! Att få ha en varm tröja med sig runt axlarna och inandas frisk kylig luft. Nu väntar jag bara på att få vandra i regnet, har dock inga gummistövlar så får väl gå i badtofflor :P
fingeravtryckspegel ^^

Scary face

Var tvungen att vara hemma ikväll.. Brudarna var ute och roade sig och aj aj jag kunde inte följa :( Så jag fick syster på besök och tog igen 10 mån tid som gått och lade ansiktsmask i papper som det hade varit asroligt om jag hade gått upp på gatan med här på östermalm!!

Trött och ont av allt bärande!!

Jag hade en laptop, en ipad, en fet handväska med en massa skor i och ett handbagage med massa skor i + en påse. Så att bära runt på det gjorde att jag kände min axel i morse kan man säga. Och trött så in i bomben!
Klockan 4.30 am när vi skulle till flygplatsen var bilen överfull och jag fick ligga med benen rakt ut över väskorna. Skönt ja.


Övervikt

Nu är jag i Stockholm. På flygplatsen i Dubai så vägde mina väskor (utan handbagage) 47 kg. Jag hade ringt innan och dom sa att det skulle kosta mig 50 euro att ta en extra. MEN jag hade köpt flygbiljetten innan juni så då ville dom att jag skulle betala per kilo. Så jaha. 27 kg övervikt.
- Vad kostar då detta? Frågade jag med en klump i halsen.
- 20 euro per kilo mam, svarade mannen lugnt.
- Men, men... det kan inte vara möjligt att jag ska behöva betala så mycket.. Jag ringde ju innan... svarade jag kallsvettig.
Han kunde ta bort 5 kg sa han, det var det enda han kunde göra. Okej. 20 * 22 = 440 euro. 4500 svenska.. en till flygbiljett.
- Jag vill prata med managern.
Managern kunde ta bort 10 kg. Så nu handlade det alltså om 17 kg övervikt. Jag bönade och bad bokstavligt talat och tillslut gick han med på att jag skulle få ta allt mitt bagage för 50 euro. PUST!

Nu lämnar jag Dubai...

Klockan är nu 4 på morgonen och vi beger oss till flygplatsen. Älskar Er!