Tungt men ikea är skoj.

Oh.my.god. Jag har precis burit en stor blå ikeapåse med massa saker i sisodär 3,5 km tillsammans med en annan väska och påsen som jag glömde på IKEA förra gången. Jo jag tackar jag. Jag gick minsann till hittegods och dom hade mina saker från 2 veckor tillbaka :)


Hade muntlig examination idag som gick bra, skrev tentan när jag hade börjat klarna till i knoppen och nu är det bara att vänta på resultatet. Har dock 6 tabletter/dag i 4 dar till. Nu ska jag beställa böckerna till nya kursen.
MISS DUBAI!!!

Sjukhus

I fredags kunde jag inte vrida nacken och fick sedan hög feber och kräktes. Blev sämre och sämre över helgen med ständig huvuvärk och gick till doktorn på måndagsmorgonen. Blev därifrån skickad till akuten för fler prover och röntgen. Blev inlagd för att röntgas dagen efter och fick sju stick i ena armen (dvs skitöm) och 2 i andra samt en kanyl där iskall antibiotika sprutades in med jämna mellanrum. Värst var nästan näsprovet, då dom sticker in en 2 dm lång sticka som ska nudda väggen längst ned. Sänkan var på 127, ska tydligen ligga under 10. Blev iaf utskriven igårkväll men är inte bättre och dom vet fortfarande inte vart infektionen sitter men jag fick med mig 3 mediciner som jag tar. Har sjuuukt ont i halsen nu.

signs

Jag brukar ofta be om tecken. Och tecken får jag. Igår skulle vi hämta en byrå, några timmar innan hämtningen så ångrar sig säljaren. Så dålig stil!! Hade fixat bil och mätt allt och ordnat och donat och tackat nej till annan byrå. Man borde få lämna omdöme på Blocket precis som på andra säljningssajter. Idag skulle jag på casting med en kille, hela universum stoppar det och stannar hans bil på motorvägen. What else do you need?

Jag kräktes precis på detta...

Hur fasen tänker man när man vill bli miljonär genom att förstöra sin egen kropp för all framtid???
Dessutom såg vi dom där ungdomarna som var i Ayia Napa och inte visste att deras föräldrar var där. Vilka fruktansvärt äckliga drägg!!! Hade jag fostrat mina söner så vet jag inte vart jag skulle ta vägen. Mamman till ena som försvarade hans vidriga beteende och tack vare att hon vill vara hans vän istället för mamma så är han antagligen som han är.

Är det lugnt om jag kallar dig baby? (Alla dessa namn gör mig crazy..)

Paus från detoxen idag men mår sjukt illa. Syster ligger sjuk stackarn. Kanske åker man på en influensa. Aj aj. Har börjat skriva på hemtentan iaf, wow grattis till mig.
Hur stor var chansen att det skulle vara 2 inspelningar samma tid imorgon, ja tydligen stor chans. Får se om man är frisk imorgon och kan dra dit på morgonen i festligare kläder. Ska gå och kolla in vad som finns i resväskan här...

Lips of an angel

Har ni sett Match Point? Det är en rätt hemsk film.. men bra.

Jag älskar Nicki Minaj

Det är den sortens kille jag letat efter, (och ja du får en smäll om du kollar på honom hoe).
Jag sa, ursäkta mig "You are a hell of a guy!" Jag menar min, min, min, min du är som pelikan flyger..
Jag menar, du är blyg och jag älskar din slips.

Mata svanar i bild

Jag har precis tagit bort ALLT på min dator. Med andra ord som om den vore ny. Bye bye alla skolarbeten som kunde ha hjälpt mig, alla filmer, bilder.. Men förhoppnings så kommer iaf datorn fungera nu. Peppar peppar. Här är bilder från när vi åkte trampbåt och matade svanar.
jag var skeptisk...
men inte han!

Detox!

Jag har börjat dricka en detoxvätska som ska rensa ur all skit man har i kroppen, dvs slaggprodukter och gifter. Redan efter 2 dar ploppade det upp utslag. Kanske får ta en paus när man ska göra något specielt även om utslagen inte kanske hinner ta sig bort såklart så kanske man slipper få fler. Inge kaffe och alkohol under dessa 20 dagar. Jag återkommer om verkan sedan. Just nu kliar det typ överallt men det kanske är ett bra tecken att det kommer ut. Man äter iaf som vanligt under perioden så det är absolut ingen batningskur.

Kameran rullar

Lång dagsinspelning igår men det var riktigt kul och god mat ;) sov 11 timmar inatt.. Galet. Snart blir det föreläsning och jag borde ta tag i tentan så snart som möjligt eftersom inlämningen är nästa vecka. Kanske Daniel på grönan på tors och The Ark på fredag, hoppas!

Bli min man

Jag saknar vardagssysslan - race mot Ferrari, lamb och andra snabba bilar med fönstret neddragen på bilen och varm luft strömmar in utifrån. Här kan jag inte ens få syster att gasa mot en gammal Volvo 940 vid rödljusen. Det som är underbart Däremot är att vi går, älskar att promenera och ikväll gick vi till grönan och såg min man sjunga. Ja, jag bestämde att jagvskulle gifta mig med honom när jag var 14 år. Håkan tyckte jag var för ung. Han är den bästa liveartisten helt klart. Gåshud under stjärnorna ikväll.

Fick hjälp...

...av Sis att komma på att jag faktiskt har gjort mer spännande saker. Hoppade längdhopp i mörkret igår, sträckte typ höften (möjligt?). Gick kvällspromenad och sis har bilder i sin mob som hon inte har någon sladd till, tji också. Där missade ni nakenbilder! Jag satt s å k l a r t och kissade i skogen när det kom en bil i full fart IN I SKOGEN. Vad är oddsen?

Det var iaf helt disigt och som om älvor dansade på ängen, otroligt vacker kväll.

Sis lurade mig att äta purrpurrapel = inte gott. Sedan skulle vi skrämma Dan. Skulle bli upplyft men jag är tydligen för tung = ingen kommentar. Han var iaf, när jag lyckades få upp snoken genom fönstret, inte där.. Gick till nästa rum. Vi räknade till 3 och hoppade. Ingen där. Vatusan, karln satt på toa.

Along came J

Tog hand om en denna lilla sötnosen som somnade i min famn.
Har varit och fotat för tysk serie som har fler tittare än Sveriges invånare. Där ska dom få se mig i 60 - talsstuk. Jag spelar huvudrollinnehavaren när hon var ung. Kan säga att hon är typ finare som 70 åring, riktigt fräsch!

Varit på Oskar Linnros, superb! Åkt nervkittlande berg och dalbanor.. Spelat en massa sällskapsspel, som jag älskar! Ja faktiskt, jag älskar sällskapsspel. Blev uppringd igår och ett tvbolag ville ha in mig på intervjun. När jag kom dit fick jag en kamera i face:t och skulle prata om killar i 30 min för en såpa och alla mina smarta svar och flirtighet stannade tydligen på bron för jag svarade helt knasigt på alla frågor, men nu vet jag hur det går till! Annars har det inte hänt så mycket spännande. Det börjar bli kallt som tusan i Sverige, burr. Varm kram till mig tack!

ÄLSKA

Hata är ett starkt ord men jag råogillar min dator som av ngn anledning inte vill laga sig själv utan tycker att det får Jag göra. Ska försöka igen om någon minut att gå in på felsäkert läge eller vad det nu kan tänkas heta så jag får in lite bilder här så jag är med i gamet igen.