something

 

RIP

För 2 dagar sedan vaknade jag av en mardröm tidigt och kunde inte somna om. Jag gick upp och slog tårna i en stol så hårt att jag var tvungen att sätta mig ner. Jag tar min underbara blåa orkide och ska vattna den, den vickar och går av i stjälken. Sätter mig suckandes vid datorn och ska beställa och märker att mitt kort av någon skum anledning blivit spärrat. Jag tänkte då att jag absolut nte skulle gå utanför dörren den dagen då jag var rädd att något mer skulle hända. Någon timme går och jag får då höra att en vän från Dubai avlidit i en bilolycka på morgonen. Jag blir arg över att livet är så skört. Att vi alla vet att vi bara har ett liv men inte lever livet fullt ut, för alla dagar som bara rinner förbi oss. Ha drömmar, ha mål och lev livet så som du känner är rätt.
always with a smile, so kind to everyone
 
Ett minne som jag har starkt från honom är när vi tappade en bilnyckel i sanden och letade och letade i flera timmar men det blev mörkt... så vi gick till receptionen och gav de våra mobilnr och tog en taxi till ett matställe. Jag berättade om boken The Secret och sa att vi måste båda tänka att vi har nycklarna redan. Vi ansträngde oss och uttalade att allt var lugnt, vi hade nycklarna. 5 min senare ringer telefonen. Någon hade hittat nycklarna där på sandstranden, I det kolsvarta mörket, en ensam liten nyckel.
 

omg

 Inte okej att skämta om!

Det här måste ni ta vara på!

Jag skulle hitta en sak från ett tidigare blogginlägg och hittade detta som stämmer så galet mycket:

"Har tänkt lite på vad filuren jag träffade på Florence bussplats sa. Att man måste sammarbeta och båda måste "offra" och kompromissa. Att man ska resa och se saker tillsammans när man får möjlighet och man ska alltid ge och ta när man planerar sin tid tillsammans så det inte bara blir den andra som får anpassa sin tid efter när den andra tar sig tid. Han sa att den handlar om mognad."

Älskar att sova

Idag hänger jag med sötaste. Ellen alltså. Gick upp 5.45 imorse för att åka till skolan så är rätt trött nu men ska spela biljard vid 17 med några från klassen så bara att hålla sig vaken!
 

Gentlemän

Kalla mig gammalmodig men vad otroligt fult det är när män tränger sig före en på tunnelbanan. Idag var det en man som bara för att han var längre och större trängde sig före mig och två andra tjejer. Tacka vet jag gentlemän! Och ja, självklart ska inte tjejer tränga sig före någon heller men jag tycker särskilt att det är en fin gest när en kille stannar upp och säger att tjejerna ska gå före.
Foto:  Patrick Demarchelier
Bild från 

http://www.justmusic.fr/clips/forever-gentlemen-le-clip-de-la-belle-vie-par-roch-voisine-dany-brillant-et-damien-sargue-57811


Natural & Easy 550

Köpte Natural & Easy 550 idag och färgade en slinga för att se hur det blir. Kan ju säga så här... Tur att jag bara gjorde en slinga. Slingan blev sjögräs! Helt grön med lite skimmer av dassigt grått i vissa ljus. Så om ni har blekta slingor i håret - håll er undan denna färg utan att förpigmentera innan!! Ville inte förpigmentera rött ifall jag vill vara så ljus som jag är nu i sommar... Så jag kan inte svara på hur det skulle blivit OM jag hade slängt i en röd toning innan. 
Första bilden på håret är när det är vått och de andra två när det är torkat. 

Han går som en karl