Jay Sean

I torsdags drog vi till chi på vip med Jay Sean. Han var bra och det var mycket röj där.




Dani, mig och Annika

Och på fredagen låg vi som vanligt så stranden och jag var i havet i nästan en halvtimme och blev sedan lagomt fint röd.... jättefint!! ehh... Var sedan ett gäng som drog till en mexiakansk restaurang och sedan iväg till en fest i Jumeirah för att sedan avsluta kvällen på rockknappen. Eller ja, kvällen avslutades ju faktiskt i min sköna säng!

Torsdag vår fredag.

Ett helt oväsentligt inlägg väntar DIG som läser. Tränat och sen legat och solat vid gymets pool hela dagen, perfekt! Svider dock lite nu.. Hmm.. Får ge kroppen en rejäl omgång av eftersolkräm.

"Du har
170 new notifications. Besök Facebook nu för att se vad som händer bland dina vänner!" - Vem orkar kolla igenom sånt??

Har ätit sushi både igår och idag och det blir nog sushi till middag också... Man får den skönaste mättnadskänslan av det. Men oj nu i skrivandes stund blir jag galet sugen på en filé med bea...!

Jag gör vad jag vill, så gör du vad du kan.

I bland blir man ju stressad över hur fort livet går. Kanske börjar få en 25års kris. Är bara 17 dar kvar tills man vaknar upp och inser att man levt tjugofem år varav man pluggat i stort sett under hela tiden. Och sedan ska man jobba ännu flera år än så. Hur tänkte dom då? Vad hände med att leva?


Let it rain, let it pour away.

Hett

Det är galet hett idag... Låg inte ens ute en timma, klarade inte mer. Kan inte säga att jag fick en bränna men svettade iaf ut slaggprodukter (hoppas vi på) Klunkade i mig 1,5 liter vatten på 10 min. Det står att det bara är 25 grader i skuggan på nätet. Hur kommer det kännas om en månad... Oh oh.

Biljard och filé

Känns som att jag har tusen mail att svara på men egentligen är det bara 9 st. Tiden rusar så fort, och särskilt kvällar här.

I går var jag bjuden hem till en kompis på middag, vi var ett gäng som åt supergod mat, spelade biljard (som för ovrigt är hur roligt som helst, har inte spelat det sen jag gick på högstadiet) och sedan lekte vi charader tills klockan blev mitt i natten och vi bestämde oss för att ta vroom vroom bilen hem. Han som vi var hemma hos hade också köpt en mustang, dock årets modell och den var skitsnygg!

Kör på en nyttig månad så får vi se vad som händer ;)

Puss!

Tema svenska flaggan


Torsdagen var grym förfest och sedan nog den bästa klubben jag varit på i Dubai. Riktigt härlig kväll m a o och på fredagen låg vi alla utslagna på stranden hela dagen och njöt.

Detta fick jag av Dani på alla hjärtans dag :) naaw.

melankoli

Har suttit vid datorn och har medan haft en film på tvn igång. "The lovely bones". Jag har i stort sett inte kollat alls, bara hört ljudet och kollat upp ibland. Men när det var slutet så var allt bara så mörkt i filmen och jag blev så där sorgligt ledsen. Är det bra att se deppiga filmer ibland och "få ur sig saker" som så många fint säger - eller gör man sig själv bara en otjänst och sätter sin sinnesstämning i en deppig plats?

För lite sömn ger för stora tankar. Jag behöver sova.

Jag är brun

Shiit. Vad är det för mongo som solar i string tänker ni nu... I'll tell you tomorrow, maybe.. :P


Hör typ inget.

Ja, igår låg jag i min säng och kollade på Black swan - sjukt skum film. Brukar gilla psykologiska thrillers men denna gav mig bara mardrömmar i natt, inte skoj!

Min bästa vän just nu är nässprayen som hjälper mig klara av vardagen. Den tar totalt bort smaksinnet men vad gör det när man iaf kan andas. Tack till den som uppfann den godingen! Skulle gärna vilja få bort "locken" från öronen också. Någon som vet hur man gör det förutom tryckutjämning som faktiskt inte funkar när förkylningen trycker för.

Idag var jag iaf utanför dörren några minuter men då blev det bara värre. Ja, det är väl lika bra att lägga sig och sova nu. Så, sovgott, smittofripuss.

Men oj vilket deppigt inlägg det blev. Vi slänger in något roligt då :)




Varför vara sjuk när man kan vara frisk?

Befinner mig i min säng på alla hjärtansdag med liggsår och tom mage. Har ingen ork i kroppen att ens gå ner för trappan till köket...

Har fått ett erbjudande från en vän om att dennes kock ska laga mat till oss ikväll och nyss fick jag ett sms av en annan "we are going to have a valentine party with 2 dancefloors & 2 djs in our tower. 20 ppl are invited its going to be a lot of fun :) wanna come with your friends?"

suck. vad är väl en bal på slottet när man kan vara ensam i sitt rum.

Happy valentine

God alla hjärtansdag alla ni underbara där ute. Ni vet vilka ni är där hemma och jag tycker om er sååå mycket och saknar er. I dessa "underbara" är såklart J inräknad och jag skickar en varm puss till dig! Och stooor kram till alla nya härliga människor jag lärt känna här i Dubai!!


snabb update

Mår inte kalas idag, känner mig supertrött i kroppen och halsen har fått taggtrådar i sig. Lägger mig och sover ett tag för er som är sådär jättenyfikna.

Långklänning


Idag hade vi en grym dag på stranden, det var riktigt varmt och skönt och vi låg i rätt många timmar och jag badade i det älskade havet igen, första gången sen början på december.  Har sedan hängt nere i JBR hela kvällen och lite lätt rosig ska jag nu sova. Åh vad skönt!!!

Vaxning och nonijuice

händelserik dag igår. en tjej ramlade i poolen men gick bra som tur var och sen var det lite drama på armani men det gick också utmärkt sedan ;) Hmm det var ngt jag tänkte på idag som jag skulle skriva här men det är som bortblåst. Jo just det. Om dagens vaxning, den var den painfullaste jag varit med om på länge. Så går det när man fuskar med att raka mellan gångerna! Såg NONIJUICE idag!! Det var 6 år sedan jag drack det och nu ska jag nog börja igen. En ynka flaska kostar 400 kr men om ni har något som helst problem med ngt så fixar noni det! Själv vill jag hålla mig frisk från alla basilusker. Om man snittar det så blir det nog bara ca 14 kr om dagen eftersom en flaska räcker ungefär en månad...

Oj nu har grannen fest... Dunka dunka. För mig blir det tidig kväll för att sedan förhoppningsvis åka till stranden imorgon.

Vår trädgård

I början satte jag igång alla fläktarna i taket när jag låg ute och solade, det var i september och jag kunde ligga ute i max 1h.

Poolen som är alldeles för kall att simma i nu... Har 20 grader nu på morgonen...

Idag är det mulet så det blir till att åka in till salongen och beställa någon form av behandling.

Snygga killkläder

Igår var vi på Arabian ranches och åt på poloklubben. Det var en fotografering där. Killen hade ruskigt snygga kläder på sig där han stod och posade. Gissar på Armani eller Ralph Lauren... Preppy och härligt.


På tal om posé! Jag och Daniela på toa, okej, bara jag som posar...

Idag tvättar jag, vilket jag skjutit upp under en tid och eg ville skjuta upp även nu. Har hamnat i tröttfasen.


skönhetssalong

Haft skönhetssalong hemma hos mig med Daniela ikväll. Legat och skrattat och blivit hungrig! Minns när man var mindre och träffades hemma och jag lagade till egna ansiktsmasker för olika hudtyper med havre, avokado etc... Var inte så långt steg för mig att välja min utbildning som ledde till att jag blev spaterapeut. Men något jag varnar för är att ha mosad banan i håret som ska ge glans, det var ett rent he... att få ut bitarna sen!

Ska sova nu och invänta att "solsidan" ska komma ut på nätet imorgonbitti.

Annars då, jag är sjukt sugen på att spela tennis, har 2 rackets här hemma så kom igen nu!!!

Helgen som försvinner innan du hinner blinka.

Åh vad jag blir trött av att hosta. Vaknar av att jag hostar, hostar-hostar-hostar. Har inga andra symptom från förkylningen så tycker det är konstigt hur det kan ha blivit såhär...


Jaja, i torsdags var sverigemaffian ut på födelsedagskalas, riktigt kul. Drog vidare till en klubb, 400, där det var smockat med människor och dålig musik. Men sedan fick vi vårt bord så vi fick lite space och dj:n byttes ut så vi fick till det riktigt skoj där också med dans och skratt till stängning.

Dhani, a cute frenchgirl that we met, and me!

Fredagen fick vi lokalmat i form av färsk stekt tonfisk och ris som serverades till oss på en blåsig strand och man skulle äta med fingrarna... Hmm. Hygieniskt eller hur! Åkte iväg till JBR o träffade några vänner för att sedan dra till ett café/bar på kvällen nere vid vattnet för färsk juice och en massa snack.

Idag skulle jag vilja sova precis hela dagen men har tyvärr planer på agendan.

Hosta

Ja, falken var såklart levande. När dom tog av honom "luvan" de har för att vara lugna så tittade den på mig länge med sina stora runda ögon, och pälsen var så len. Helt tam var den.

Jag har precis manikyrat mig och känner att det är allt för tidigt att vara vaken om man ska orka med en utekväll ;) In a bit!

Bättre med en falk i handen än tusen i skogen

Åkte till Oman med den galna finnen nyss. Beställde ingefärste och fick ingefärssmörgås mitt ute i öknen.
Det är rätt blåsigt!


Igår träffade jag en falk i ett vardagsrum. Ingen dag är den andra lik i Dubai.


Storm?

Jag vågar inte cykla till gymmet för jag är rädd att det ska bli storm snart igen, har hört rykten om det. Så nu ska jag sova och sen kolla på dragonmarket efter kinesiska kläder, det är chinese new year på torsdag!