Sluta gnäll och vara allmänt pessimistisk.

Tycker det är väldigt tråkigt att jag låter mig bli på dåligt humör av gnälliga människor. Måste försöka bättra mig där, varför låta dom förstöra ens tid. Har varit i Sveg hela dagen och hela kvällen. Gått kurs som kändes som en evighet och sedan har jag övat övat övat. Nu blir det godnatt för imorgon slår alarmet igång kl 6. Sleep tight and dont let the bedbugs bite.

Sega idiot

Det absolut värsta jag vet, eller okej, nu överdriver jag. Det värsta är självklart det alla andra normala människor tycker är värst, som orättvisor, svek, krig, våld osv. MEN i övrigt, sega saker. När ingenting blir gjort!!! Då kryper det i hela kroppen på mig. Varför jag kommer in på detta nu är för att det tog 10 min att komma in på datorn. Hade helt ärligt lust att slå sönder den.

I dag har jag suttit med teorin och försökt förstå det här med maxlast, bruttovikt och tjänstevikt vad gäller hur mycket last man får ha. Har även löst DN:s korsord, älskar korsord en tidig morgon tillsammans med frukost.
Sedan har jag fått en ny träningsform som faktiskt var väldigt befriande och gjorde att man knappt tänker på att man faktiskt använder både lite motion och armstyrka. Nämligen klippa gräset. Kanske blir det lättare när gräset inte är så himla långt, svåraste var ju att starta om den x antal ggr. Så nu kan även jag dela gräsklipparsysslan i framtida hem!

Livets alla dörrar

Jag drunknar i räkningar denna månaden. Har aldrig varit med om liknande, men på något sätt ska jag nog lyckas simma upp mot ytan!
Ela ela ringde precis och berättade om en utbildning som jag gärna hade hoppat på NU men jag får hålla mig till avtalet och skjuta upp det. Som man sår får man skörda. Öppna ögonen, det finns så många möjligheter runt oss!

Har du någonsin älskat någon så mycket att du får svårt att andas?

Next time? There will be no next time. Kyssa någon som man för ögonblicket hatar går inte ihop i min hjärna.
Passion hat passion. Ingen får många chanser i kärlek.

Kärleken vi alla pratar omOmtanke.

I natt tänkte jag på alla de gånger jag åkt till J. Han har alltid kommit och hämtat mig, även när bilen inte fungerat. Då har han hoppat upp på cykeln och åkt den långa stäckan fram och tillbaka med mig bak ena vägen dessutom. Och när han kom ner springandes till stationen mitt i natten för att möta mig. Det var minus 20-25 grader och jag stannade hela tiden och sa att jag inte klarade det då mina strumpbyxeklädda ben hade domnat bort. Och de gånger han gått omvägar för att jag ska komma hem tryggt. Sådant är kärlek.
Denna video är till dig J, vet att du tycker att hon är fin ;)

Jag på videoKort och mörkt var det. För ja, det är jag som är brunetten som dansar och min favorittjej i Övik den blonda.


Kan du leva med sanningen?

Jag har banan i håret. Små bananklumpar överallt. Hade hört att det skulle vara bra med mosad banan i håret. Ingen sa hur svårt det skulle bli att tvätta ur det sen.

Behöver ju inte bara skriva om mig här, blir engagerad i skit annat folk gör också. Så, tillbaka till lögner. Jag blir så galet engagerad när någon berättar om lögner för mig. Jag kan inte vara tyst, jag måste säga till personen vad jag tycker och känner om det även om det är en person jag känner, som kanske vill att jag ska vara på dennes sida. Jag vill bara ta upp i bloggen om det är någon själ som sitter och läser och har oron att någon ljuger för en, eller kanske läsaren rentav ljuger själv. Oavsett så vill jag ge dig en tankeställare.

Jag förstår inte hur man kan säga en lögn för att komma ur en annan. Varför trassla in sig i fler lögner? Är det inte skönt att bara få lätta sitt hemska samvete? Man ska aldrig behöva leva med ett "Varför" tycker jag. Ge folk svar istället. Sen får dom ta ställning själva om dom nånsin vill se dig igen. Vill dom inte det, ja då har dom iaf fått tagit det valet själva. Man kan inte leva sitt liv helt som egoist. Man måste tänka på vad man gör, vad man säger - vad får det för konsekvenser? - är det värt det? - kommer jag kunna se mig själv i spegeln sen? - kommer jag kunna se personen jag ljugit för i ögonen?

Bort från lögner ett tag. Den bilen är så skön att köra.

Det är vackert.

Idag var jag ute och gick. Det är så befriande med lugn och ro, frisk luft och att bara vara. Såg en vacker mörkbrun, alldeles glansig häst i en liten hage. Ville bara släppa ut honom, hoppa på och rida iväg till en utopisk plats. Där är ängarna gröna, det växer höga vackra blommor, himlen är klarblå, solen lyser på en, det finns inga kusar (insekter) utan bara vackra fåglar som sjunger fint. Bara min familj är där, dom ler och springer runt som om det vore det enklaste i världen. De håller varandra i handen, är friska och lyckliga.

Far far away

Igår när det var mörkt snurrade jag på min jordglob, satte fingret på och tände upp, det hamnade på USA som jag alltid velat åka till. Jag blundade och snurrade om, länge, länge. Pekfingret hamnade på Förenade arabemiraten. Den lilla ytan. Lite häftigt ändå.


Efter bröllopet

Inte bra att huvudet värker så ofta, kanske är pga spänningar i axlar och rygg. Skulle nog behöva gå till en massör snart. Är mycket jag ska göra på en vecka...
Såg "Efter bröllopet" igår och det var en film som slet hjärtat ur kroppen, den måste ni se om ni kan. Ingenting är egentligen värt något om man bara har dom man älskar runt sig. Paradoxalt med tanke på mitt beslut men jag vet inte alls vad det rätta är i denna fråga. Åka iväg ett år och lämna alla för att få nya kunskaper, nya erfarenheter och framförallt en chans som jag nog aldrig mer kommer få. Ska man ta "Once in a lifetime-chanser"?

It takes a fool to remain sane

Igår var jag på intervjuv i flera timmar sen gick jag ut och åt supergod mat med Judith. I dag har jag varit med Jakob, ätit starkt, åkt berg och dalbanor på grönan och sen kramats och dansat till The Ark när dom spelade tills kvällen blev kolsvart.


Kolla in filmen "awake." Ni bara måste.

dont leave please

Blir blixtvisit till Sthlm endera imorgon eller på onsdag. Telias nät är helt nere här i Hede verkar det som. Fungerar någon sekund då och då. Ersättning??

Man kanske borde boka in sig på hotell? Gick i badrock igår och då längtade jag efter det. Efter att vi plockat svamp i strålande sol åkte vi till campingen och badade rutschkana och härlig pool. Sommaren, lämna oss inte!

Regn regn regn

Fick höra att det skulle regna sju veckor f o m sjusovardagen. Jag tror det stämmer. Har regnat varenda eviga dag sen dess. Inte hela tiden, men inte en heltorr dag på flera veckor. Tog sommaren plötsligt slut i augusti?
Igår fyllde den sötaste killen jag känner (under 60 år) sitt första år. Ett stort grattis till honom som jag saknar så mycket!

På lördag skulle man varit i Sthlm, gratiskonsert med en massa bra artister. Dock blir det nog att stanna bortom liv och rörelse ett tag till men ska nog iaf på ett dop på lördag. Så lite människor ser man ändå ;)

Never knowing what could have been.


Igår var jag glad. Gjorde halkbanan och fick efterlängtat besök. Idag regnar det lika mycket som lögner förstör en människa. Förstår inte hur man kan ljuga för någon man tycker om? Att förstöra något fint är nog något man får ångra för resten av sitt liv. Jag säger bara Karma!


uggfest

Igår var uggfesten och vi stannade bara till 22 och drog sedan hem och spelade poker till bäcksvarta natta. Grabbarna fick sedan leta sig hem med de råmande korna.

Imorse skulle jag och m gå en promenad men blev rädd för tjuren som började gå emot oss. Fick gå tillbaka och hämta bilen. Sen har vi kastat pil, spelat tennis, hälsat på där en orm ömsat skinn samt spelat poker. Härligt med det ljuva livet utan elektronik som sagt.

I love summer

Jag antar att jag borde skämmas för dig bloggen, jag umgås knappt med dig längre. Förlåt mig!
Jag har avskärmat mig på ett ställe där det varken finns dator eller mobiltäckning, helt underbart. Det enda man behöver är ju bra sällskap så är allt tipp topp med att leva så. Helt klart några ggr per år iaf. Nu har jag bara hämtat lite saker så bär det av igen.

Sthlmsemestern var kanon och jag hann träffa lite vänner, vara med familj och kärlek. Ösund-minitrippen liksaså, alltid kul att träffa gamla goda vänner.
Tråkigt att jag aldrig tog mig till vännerna i Båstad, vi får ta och ses snart.

Semester är ju helt, helt underbart. Jag är nog en sådan person som passar till att ha semster flera månader i rad, jag blir då inte rastlös, finns ju hur mkt saker som helst man kan göra. Mellan mina semestertimmar gör jag också viktiga saker som förhoppningsvis visar sig i september!