Bikram cykling

Idag kändes det väldans tufft att cykla till gymet, var så kvavt och varmt så man ville dricka vatten under hela färden.
Seg att kliva upp i morse, snoozade flera gånger.. Seg på cykeln... Seg på gymmet. Seg av värmen?
Det är lite mer än en månad tills jag ska lämna Dubai nu, känns overkligt. Kan inte vänta på att få inandas frisk luft och hoppas på att det finns lite kyla också, iaf längst upp där hemma :)

För varmt.

Hade satt klockan på alarm kl 9.30... Trodde jag. Vaknade av att det ringde på dörren kl 12. Tur att det ringde då iaf! Gick ut och skulle lägga mig vid poolen men gosh, alldeles för varmt idag!! Ska göra något produktivt nu, hej!

STOR PUSS & KRAM TILL MAMMA...

...Hoppas du får en underbar Mors Dag! Älskar dig!!!

Hangover part 2

Såg en rolig film igår kväll, Hangover II. Jag minns däremot inget av 1an så vore bättre om jag sett den innan för mina sällskap runt om mig skrattade asset av sig för att de mindes just 1an samtidigt, ja ni vet, kunde dra parallelerna.. Nu ska jag sova en stund för att sedan försöka släpa iväg mig till gymet och sen ligga vid poolen. HUUUUUUUUUUUG!

trött tröttare tröttast.

Galet sega var vi igår efter 3 timmars strand och pizza hut... Vi skulle till nassimi beachparty för att sedan ändra oss till att gå på bio för att sedan ändra oss till att se på film hemma hos mig. Såklart började skivan hacka i slutet, hur kommer det sig att skivorna inte klarar slutena? Skulle sedan se en annan och det var likadant där. Nu ska jag förhoppningsvis till Vapiano, har blivit besatt av deras grekiska sallad.

Horizont och people by crystal

Träffade den här härliga tjejen igår, vi hade så sjukt skoj ihop. Vi verkar vara av samma skrot och korn. Dansar när ingen dansar och översociala.

Jag och Daniela ute och vandrar i Dubai


Konstnären Daniela

När man inte har nät får man leka med paint. Denna gjorde Dani till mig igår när hon väntade på mig. Skicklig säger jag! Nu ska jag iväg på gymet och när jag kommer tillbaka ska jag lägga in den jag gjorde när hon åkte hem.

Internetuppkopplingen vad har hänt med dig???

Dani var här och busade igår, hon slängde runt alla mina saker på mitt nytvättade golv medan jag höll på att slå sönder datorn för att internet inte ville funka. Jag erkänner, jag är helt internetberoende. Blir tokig om jag inte kan uppdatera mig vad som händer utanför mina väggar. Nu sitter jag på golvet för att jag satte i datorn i väggens internet istället och sladden är EN meter, vem gör EN meter sladd?? Okej, idag måste jag verkligen kolla på roliga klipp så mitt humör väger över till den goda sidan.

Sjuuukt! månggifte...

Nu ska ni får höra något galet jag precis läser i dagstidningen. En 63 årig man på bilden. Han ler. Han är gift, håll i er nu, 17 gånger. Och inte bara det. Han är fortfarande gift med dom alla. Enligt lagen i Sharja så får en man endast (mmm ja vet...!) ha fyra fruar samtidigt. Han kan gifta någon igen om en fru avlider eller dom skiljer sig... Så ingen vet riktigt hur denne man lyckats med detta men han ska nu gifta sig med en ARTONDE fru, en 33 åring.
Nu kommer vi till det ännu mer sjuka. Mannen har med dessa 17 fruar 90 stycken barn. Tror ni han kommer ihåg vad alla heter? Svaret är nej. "Nummer 52" säger att mannen är en väldigt bra pappa som tar god hand om alla sina barn. Jahaja.
Innan 2015 vill han ha 100 barn. Någon som vill ställa upp?

Eftersom jag troligtvis blivit allergisk mot laktos...

var det kanske inte så bra att jag precis drack en varm choklad med vanlig mjölk. Aj då. Försöka sova bort smärtan nu.

Its all about me me me

Definitionen på mig är nog just nu: För seriös. Säger alla i Dubai, haha.
Min ålder är enligt mig själv: Något under 25...?
Favoritsysselsättning: Att dansa
Favoritartist: Hellström
Drömmen vore: Att flytta till min egen beachvilla på ett perfekt ställe och skaffa familj med den perfekta maken och ha världens bästa grannar. Vadå? Det står ju dröm, inte verklighet ;)
Ett husdjur jag aldrig skulle skaffa är nog en: Mansgris.
Vad gäller kvinnor så kan jag: Rätt mkt, vi är komplicerade men ändå väldigt logiska.
Vad gäller män så kan jag: Bli helt skogstokig. Dom är väldigt enkla men rätt tröga vad gäller agera.
Min mamma skulle nog säga att jag är: En go tjej med mkt skinn på näsan.
Min soffa är: Rätt full med kläder just nu...
Du får aldrig upp mig: Du får upp mig hur tidigt som helst, särskilt på sommaren då jag väcker dig med frukost på säng o sen pussas vi, går vi ut o solar,cyklar o badar, sen spelar vi badminton, sen grillar vi och sen lägger oss på en filt med täcke o kuddar på gräsmattan o somnar under stjärnorna. Vilken romantiker jag är om jag bara vill!
Jag klär mig: Ofta med markerad midja, mkt spets o sköna tyger.
Om min frisyr kan sägas: Att den är rufsig som vanligt.

Skägg

Okej eftersom jag har så tråkigt idag kan vi ju prata om barberare. Har vi några såna i Sverige? Här har alla väldigt fint skägg nämligen eftersom dom fixar det noga hos just barberare. Det är ju iaf ett tips, att fixa skägget fint för det gillar vi tjejer. Eller vadå, jag iaf.

Kan man bli mer uttråkad?

Say it, play it how you wanna. But no way I'm ever gonna fall for you, never you, baby.

Kärlek?


Miljonär

Har ni tänkt på det här med att vara miljonär. Att vara miljonär i t ex England är ju sjukt mycket större än att vara det i Sverige. En miljon pund är ju mer än 9 miljoner svenska kronor. Bara en tanke. Nu är klockan 20.00 och jag ska lägga mig för kvällen. Sov gott..........

Yeeey!


Vapiano och laktosintolerans?

Igår åt jag tidig middag på Vapiano, eftersom vi åt sen lunch så tog jag en grekisk sallad, och oj oj, den bästa grekiska jag ätit. Så testa den i Media city om ni har möjlighet!
Sent på kvällen åt jag en marsglass och nu tänker ni, oj har hon inget bättre att skriva om än vad hon äter. Jo det var ju just det jag skulle komma till!! Jag tror jag blivit laktosintolerant, för jag fick så sjuuuukt ont efter den. Dricker bara laktosfri mjölk här och yoghurten är actimel, vad vet jag men kanske den har mindre laktos i sig så jag blivit överkänslig nu. Jag som älskar mjölk!!
Roxette

sätta i öronproppar...


Myspys


Roxette!

Lotten, Dani och jag
I torsdags var vi vakna 24 timmar, första gången på åratal och sen lade vi oss på stranden o svettades som aldrig förr i 40+ värmen. Igår såg vi även Roxette live här i Dubai, magiskt!!
Fading like a rose, fading like rose 
Beaten by the storm 
Talking to myself, getting washed by the rain 
It's such a cold, cold town

Handfat i guld och ormskinn

Så sjukt snyggt handfat och kran. Vill också ha så i mitt framtida hem!

Computerguy

Vi har en datakille här som ska lära oss om våra ipads, hur svårt kan det vara kan man tycka. Jo svårt säger vi. Han är hos oss dygnet runt nu för att lära om ipod, ipad och vanlig mac laptop.. Galet ja!
Han säger att min 10" laptop är old fashion nu och att jag ska börja använda min ipad som dator istället. Hmpf, får ju försvara denna stackaren som jag sitter och knappar på nu. Även om det krånglar som aldrig förr..

När jag skulle lära mig sticka..

I början kändes det väldigt konstigt utan ringarna. Jag tog inte med dom hit. Nu använder jag bara örhängen och klockan som smycke och någongång ett halsband. Det är saker man vänjer sig vid. Som när jag tog ut min navelpiercing när jag var 17 år så kändes det helt fel. Såg så tomt ut! Kanske man skulle göra något som stannar på kroppen... ;)

Fläta!


Igår träffade jag Annika, supertrevligt när vi var på ett ställe där ljudnivån är så man kan prata och garva. Media one är nu testat, minilitet ställe men bra om man vill socialisera med sina vänner. Utestället med poolen var supermysigt med vita soffor och sköna lampor - rekommenderat dejtingställe för alla singlar där ute! 
Hur cool blev inte hennes ögon på denna..
Drog vidare till Horizont och XL och nu ska jag sova igen för om några timmar har jag vaxningstid. So long!!

Lite frisk luft tack.

Just nu saknar jag bitande kyla faktiskt. Som när vi var i Zermatt, det var sjukt skönt väder! Sol, blå himmel men kyligt. Älskar det.

Trötta människor...

Vet ni hur trött man blir av 40+ värme?

Vår födelsedagspresent...

Iphonebild tagen från Lottens blogg.
Och så från min lilla kamera..

Superglued myself...

Såhär fina var mina naglar innan dagens händelse.


Ni skulle hur jag såg ut idag. Jag tar det från början.
Jag skulle limma ihop mina skor som det börjat lossna en sak på. Hittar superlim. Klämmer och klämmer men inget kommer ur tuben. Jag öppnar upp locket helt och ser att den är försluten. Jag klickar då i den vassa änden för att öppna upp. Vad händer då?
- Det sprutar ut superlim. Över mina händer. Jag tar klantigt nog inte bort det med papper först utan slänger på vatten så det smetas ut. Shit vilken känsla, stenhård hud. Jaja, jag slänger då på babyolja. Vad händer då?
- Babyoljan splashar ut och landar över mina sandfärgade byxor. Vilket resulterar i att DET nu inte går bort heller och jag har inte möjlighet att byta. Så där går jag runt med världens största fläckar på byxorna och limmade händer.

överhettad och bränd

Ja, ni ser ju den röda vackra färgen.. ehh... Men men, idag har det varit så sjukt varmt att man knappt orkar gå 10 meter.

shop shop sometime you gotta stop ;)

Shoppar som om det inte finns någon morgondag... När jag kom till kassan så fick jag världens komplimang för mitt leende. Ja, klart man var glad. För... Där stod man i ett berg av 4 par skor, 9 blusar och ett par shorts. Gick sedan och mötte upp en instruktör över dynamiteräkorna som smakar himmel. Dock åt jag upp alla själv. Och påtal om mat så hade jag manikyr och pedikyr ikväll och som vanligt gör det sjukt ont i tårna. Stackars tår... Okej, sidospår, det var ju mat vi pratade om. Manikyristen iaf sa att jag hade gått upp i vikt. Jo jag vet. Man får liksom jämna ut de där med komplimangerna..

Solbränna

Låg som valar i vattnet hela fredagsförmiddagen så vi var lagom röda tills vi skulle i lite finare kläder för att prova Nassimi, där var det dött vid 22 så vi drog till XL o där var det riktigt härligt poolparty, dock får man ätstörningar av att titta på tjejerna som dansar där, vilka kroppar!!

Festblåsan på...

When my very good friend had a b-day party!

Taget av Lorenzo

‎5 DEADLY TERMS USED BY A WOMAN:
  • (1) FINE: This is the word women use to end an argument when she knows she is RIGHT & YOU need to SHUT UP.
  • (2) NOTHING: Means SOMETHING & you need to be WORRIED.
  • (3) GO AHEAD: This is a dare, not permission, do NOT do it.
  • (4) WHATEVER: A woman's way of saying SCREW YOU.
  • (5) THAT'S OK: She is thinking long & hard on HOW & WHEN you will pay for your mistake.
Haha, jag kan gå i god för att detta stämmer, så det är bra om ni vet detta killar ;)

Favorit i repris

Min söta storasyster och jag.

Håll min hand genom livet.

Killkläder

Är det inte coolt att man har samma smak nu som för 5 år sedan när det gäller killkläder. Jag postade nämligen detta 2006 så det kanske blir lite svårt att få tag på vissa av sakerna, men oj, hett hett hett! Mjukiskläder hemma i soffan dagen efter vi varit ute och dansat, eller vad säger ni!

Saknar dig josenrosen

Jag och Jossan i Thailand...

Jag ska gå ut och dansa varje kväll, jag ska gå ut i gatljuset och dj:n, gör så han och jag kan flyga hela tiden

Kan inte somna om fast jag borde. Tog en kaffe istället, en kaffe med smörgås - fasen vad gott det är! Är väl lika bra att dra till gymet nu om man ska komma i klänningen ikväll.. Jag vet, man är ute i tid!

Detta skrev jag för några år sedan


Three
things to prove that you are in love:

  • You wonder what he is doing right now.
  • You can not imagine to see the person with someone else.
  • You want to kiss the person when you see him / her.

Four things that are not good for the soul:

  • Betrayal
  • Lies
  • When pride comes first
  • Sleeping alone

Ritat en teckning

Jag ritade förra veckan.. Något som kanske symboliserar vad jag älskar, eller? ;)

cuddle!!

Varför blir jag så myssugen när jag är trött? Ska lägga mig själv och krama min kudde och se på big brother.

varning för Scream 4

Scream 4 var den sämsta film som skådats, men nu vet jag det iaf, känns skönt! Var roligt att jag äntligen kom iväg på den. En person skulle streaka på bion om jag vann angående hur många reklamsnuttar det var innan filmen, men chickade ut. Hmm undra varför, inte så farligt att streaka i Dubai va ;) Idag var första gången jag stängt av ett alarm i sömnen, det var dock nu på dagen och jag vaknade 1 timme efter alarmets riktiga tid så det var ingen fara på taket. Missade bara gymmet... Så jag simmade/plaskade lite här hemma i poolen istället och nu ska jag dra! So long!

Tips angående Dubai

Ska ge ett litet råd till dom som vill prova på att bo i Dubai. Du måste vara tålmodig. Och då menar jag v e r k l i g e n tålmodig, du kommer testas gång på gång och i början blir man (jag) skogstokig. Okej, jag blir fortfarande det men så här ligger det till. Folk i Dubai ändrar planer i sista sekund, kommer sent (då pratar vi inte några 10 min utan timmar) och servicen är rent ut sagt rätt kass! Om taxin som du beställt ska komma kl 18 så kan den vid 18.40 fortfarande inte dykt upp och om du ringer och hör efter så får du ingen ursäkt utan det är bara så det är. "Den kommer väl nångång.." Detta gäller i stort sett alla yrken och folk som bott i Dubai "för länge" bör man inte direkt stå ute och vänta på, för då kommer du bli stekt i solen!

Naive ;)

Sätt igång låten nedan innan du läser ;)
Jag älskar kommentaren jag fick i inlägget under, självklart får man inte bli för materialistisk men nu skulle jag vilja förklara en sak som kanske främst killar ej förstår ;). Shopping är faktiskt också en hobby, lite av en sport så att säga, att jaga fina saker som man sedan kan lägga vantarna på och bli glad av. Det är precis som att lägga pengar på motorsport, nya golfsaker, modellplan eller ja - vad som helst.

Ray-Ban

Har inhandlat ett par nya ray ban, är lite osäker på storleken, tycker dom är lite små, men den större modellen var f ö r stor, vad hände med "lagom"? ;)

sunsickness!

Fick för mycket sol igår, eller, nej fick för mycket värme snarare. Jag var bara ute 2 h vid poolen nämligen men på eftermiddagen fick jag kraftig huvudvärk och mådde sjukt illa. Ville bara spy... Somnade som tur var vid 22 igår och mår bättre idag. Ska förhoppningsvis träffa Dani om en timme :)

Poolparty

Var på ett grymt födelesdagskalas på fredagen från 10.30 till 15.00 och drog sedan vidare till poolparty SJU och EN HALV timma... Man skulle kunna säga att jag var rätt slut efter fredagen.

Torsdagen såg jag btw "water for elephants" den var sorglig men bra. Drog sedan en liten sväng till Barasti för att kolla läget, dansade några låtar och åkte sedan hem och lade mig.

Det är väl det som hänt denna helg. Hade tyvärr ingen kamera med mig att förverkliga minnena med.

Idag har jag legat vid poolen några timmar, men shit, nu är det varmt!

Pengar är till för att spenderas, eller?


Jag tycker att man ska göra roliga saker, unna sig det man blir glad av, så länge man tänker lite på att vara sparsam också. Alla borde spara lite varje månad för framtiden. Man måste ALLTID ha en buffert!!!

Ferrari och shopping

Min ferrarioskuld är borta, vad kan jag säga.. 500 hästkrafter känns! Hmm.. vad har mer hänt idag... Inte mycket faktiskt. Den här veckan har varit väldigt seg. Imorgonkväll börjar helgen, får väl se vad den bjuder på. På fredag är det iaf kalas med sjuuuukt mycket mat!
Jo men just, jag har ju shoppat idag, hur kunde jag glömma det. Har inhandlat 3 par byxor, en bikini, 2 par skor och en klänning :D Den här dagen/kvällen har faktiskt varit kanon :)

Lovar härmed att sluta med godis i 2 månader.

Tänk att man får plats med 32 tänder i munnen. Ja, jag har (tyvärr) alla. Även de krånglande visdomständerna. Nu har jag dock fått början till hål i en av dessa så nu ska jag lova här och nu att - Inte äta mer godis förrän jag är tillbaka i Sverige och kan gå till tandläkaren. Det kommer bli tufft att inte få sitta o käka godis i mustangen men det ska gå vägen. Hellre godisfri än i smärta!!

Snodde nedstående utav min morbrors fru, väldigt klockren!:
En indian satt och pratade med sitt barnbarn.
Han sa: ”-I alla människor bor det två vargar som slåss.
Den ene är ond. Det är ilska, fruktan, missunnsamhet, avundsjuka, sorg, arrogans, självömkan, lögn, överlägsenhet och egoism.
Den andra är god. Det är glädje, fred, kärlek, hopp, lugn, ödmjukhet, välvilja, empati, sanning och tillit”.
”Vilken varg vinner?”, sa barnet.
”-Den du matar”, sa den gamle mannen

Lidingö i will miss you.

Känns lite vemodigt när jag precis började tänka på att jag inte ska få åka den gamla skruttiga lidingöbanan i sommar, inte gå ner och bada vid stranden, inte äta den underbara thaimaten nere vid stationen, inte gå ner till ica och handla det man är sugen på för stunden.. Usch...

Jag har flyyyyygit

Här är de underbara presenterna jag fick igår:


Nu har jag kommit hem från heldag. Flög i en tank full med luft i Mirdif city center, jag var rätt dålig faktiskt. Först var det svårt att andas men sen lugnade instruktören ner mig lite och då var det svårt att hålla koll på hur jag höll kroppen där jag svävade runt, men coolt var det!
Ska lägga upp lite bilder så kommer ni vara impad över att jag fick ett nummer av instruktören, för snygg var man då inte! Sen käkade vi världens godaste räkor och 7 rätter till som gör att jag just nu mår illa men ändå tryckte vi precis i oss chokladcupcake.

Här är iaf certifikatet:

Och mitt armband:


Underbara

Man skulle kunna tro att det är min födelsedag idag. Jag fick nämligen ett par rosa träningsskor och en iPad 3G, 32 GB. Oj oj oj, hur snällt som helst. Jag har faktiskt ärligt talat ingen aning om hur en sådan fungerar så det ska bli spännande, förstår det som att jag kan föra över alla mina bilder från datorn till den så min dator kanske blir gladare! Ska klicka runt nu!! Tack tack tack!!
Imorgon är det däremot en riktig födelsedag, en härlig person som fyller år - så då blir det grattning :)

Varning för nasty pic.

Är det bad karma eller bara otur om någon tappar en gaffel och den laddar med taggarna nedåt och "spättar" dig i nagelbandet?
- Ja.. ont fick jag iaf..