Blindtarmsärret nästan ett år efteråt.

Jag tycker att ärret är väldigt rött fortfarande men om man jämför hur knallig färg det hade för nästan ett år sedan så kan man väl säga att det förhoppningsvis är på rätt väg. 
Ja, pyjamasbyxorna hänger kvar! ;)

Färg piggar upp!

Jag glömde bort att jag skulle vara barnvakt i torsdags till sötEllen men som tur var påminnde sis mig så jag hann hem tills det var dags. Jag köpte hem lite blommor som plåster på glömsksåren. 
 
 

Borsta, borsta, borsta borsta tänderna!

Jag tycker att det är kul att jag bara bloggar när jag ska skriva examinationer. Den sista gick toppen och nu skriver vi på C uppsatsen som ska vara klar om en månad. Det är rätt sjukt. Det är ju bara då jag använder datorn kan man säga. Sis skickade precis de här bilderna till mig som hon fotade i helgen, hon är grym på att rita!!
 
 
 

Förstår ni hur det är att vakna till detta braket?

Jag hade en låda öppen när jag lade mig, kl 3 på natten hade den på något vis börjat luta, sjukt skumt och sen öppnades väl alla lådor sakta men säkert och så DUNS!!! Välte hela byrån.

Hej!

Jag pluggar. Jag sover. Jag äter. Okej, kanske inte helt i den ordningsföljden.

Livet då?

Har ni sett Yes man? Sis o jag kollar på den nu, skrattade just högt och sis fattar inte min humor. Om ni har sett Elf så har ni min humor rätt sammanfattad. Vad händer i mitt liv då? Väldigt mycket egentligen men ändå så lite. Har varit hemma nästan hela veckan (förutom skolbesök) och isolerat mig. Får kanske ta mig i kragen och bli lite social snart. Kanske öppnar mig mer en dag. Stor kram till min familj och mina gulliga vänner!