Choklad överallt

Jag är så sjukt sugen på choklad!
image1058

Spa dag

Imorse upptäckte jag att jag är totalpank när jag inte ens kunde köpa en fil OCH en mjölk. Fick bli fil och sen kl 9 var det samling och vi åkte upp till Varvsberget. Där har vi lärt oss om uteliv i naturen, hur man bygger vindskydd osv. Åt smarrig wok med kyckling i pitabröd och lekte lekar. En gick ut på att man skulle bindas fast tillsammans med en annans ben vilket nog har resulterat i att jag har sår på vristen, men det var det ju värt. Himlen är klarblå och ikväll ska vi försöka hitta en majbrasa.
Grillning och att äta gott är inte fel, trevlig valborg till mina vänner där ute i världen!
image1057

Party like a rockstar

Igår känns inte som igår. Var på begravning för Pans morfar, begravningar är alltid jobbiga, att se människor ledsna och i sorg. Alla minnen från begravning för mormor och farmor kom upp, saknaden.
Efter begravningen hade vi stavgång med halva klassen och sedan höll jag och Sanna i ett gympa pass med afrikanska dansinslag.

Idag har jag fått en rejäl helkroppsscrub och sedan en härlig massage, superskönt. Scrubbade sedan Sanna och gav henne lite massage, skönt att komma igång med det igen!
Har även solat på balkongen och shoppat en aning, varit på body pump och umgåts i korridoren. Här är det tydligen fest ikväll, eller... Krille, Paulie och Nils festar.. Nu kommer det visst ett gäng killar.

Ska hoppa in i duschen och sen byta sängkläder, häärligt. (Ps.Inte för att det kom killar..!)

Imorgon är det utedag med spabrudar. Därefter väntar en spontan valborg, hur jag nu ska klara av spontaniteten.

Förför?

När man är ute på krogen, eller vart man än är, bör man för det första - inte ragga på tjejer genom att säga "Vad gör så många söta flickor ute?" Jag svarade "Jo du förstår vi är spa tjejer.." Varpå jag inte kom så mycket längre förrän han gick upp i exstas. Jo vi brukar massera... Jag fortsatte med att jag inte var intresserad utan han kunde gå nån annanstans, det fanns ju ändå så många söta flickor ute. Det var ju inte så han menade kontrade han snabbt. Nu kommer vi till det andra - om någon säger att den inte är intresserad försök då max en gång till om du verkligen måste, men ... fem gånger avvisande, det borde väl vara tillräckligt, även för de största egon.

På tal om upptagen. Såg just One three hill där en barnflicka försöker göra allt för att förföra mannen i huset, förstår inte varför eller hur man kan vilja ha en upptagen person, är det spänningen? man vill verkligen ha personen i fråga? man vill bara förstöra? När det dessutom finns barn i bilden, borde man inte kunna tänka ett steg längre än på sig själv? Självklart är det mannen som gör fel om han nu skulle falla. Livet  innehåller lockelser men man sätter sig inte i de situtionerna och när någon försöker förföra en så går man helt enkelt därifrån om man tycker om sin partner. One three hill är iaf en riktigt bra serie, en av de bästa!

Idag har jag gjort mitt gympapass jag ska ha i morgon för Pan, sen gick jag och simmade och sen gick vi tillsammans på relaxen, skönt ja. Har legat och gjort korsord och ätit choklad och ikväll blir de att se hur ärliga människor är på 5an kl 21.

Vad tycks?

Detta är troligen en del av vår sommar
96528-1056
Vi sa Ja till jobbet idag... Spännande!
96528-1055

Jobb kanske?!

image1053
Kära läsare. Det har varit underbart väder i Övik de senaste dagarna och i torsdags åkte vi till en strand och solade, så härligt så härligt! Igår gick jag och Sank till hamnen och njöt av värmen.

Måste bara meddela att jag har kanske ett jobb i sommar, långt ifrån all kontakt med omvärden, tv, internet och mobiler. Spännande om något! Vår största prövning hitills känns de som.

Klippor och havet

image1054
image1051
Vaknade gladare idag, somnade om, blev väckt med en puss. En kall pojkvän kröp ner, tur att jag blir så varm när jag sover. Åt frukost och jobbade sedan med danspasset. Innan kl 12 ringde Erika och frågade om vi ville följa med på utflykt, det ville vi självklart! Jag gjorde varm oboy och sanna tog med sig sin lunch. Vi åkte i en full bil rätt långt utanför övik kändes det som med alla omvägar dom skulle köra ;) Åkte iaf till några klippor vid havet och lade oss och solade, det var superhärligt. Varmt och skönt och mycket skratt!
Klarblå himmel, sol och ljudet av havet - inte mycket är bättre.
96528-1044


Sjuka människor

Alla bloggar fylls med ord om Engla, om hatet till den äckliga 42åringen. Jag och Sanna tände ljus och satte i fönstret i måndags då svenska folket blivit ombedd att hedra minnet av Engla. Att det kan finnas så sjuka människor, människor som kan döda andra människor och gå runt och låtsas som ingenting. Han hade klätt av tjejer med blicken, han hade haft mängder av porr och barnporr. Vid flera tillfällen hade han blottat sig för tjejer som jobbar på en vägkrog, dom säger att dom inte hade ansett honom farlig, bara som ett "slemmigt äckel". Vad finns det för rimligt straff för en sån här människa?

"En man, vars sexuella lustar har drivit honom att inte bara misshandla och våldta, utan även mörda. Två gånger, enligt honom själv - kanske fler."
Källa:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/engla/article2257817.ab

Nytt liv?

Jag vet inte vad det är men något i min kropp säger att jag börjar något av ett nytt liv idag.

Ord kan inte beskriva

Hade skakat ur sängen, vill inte ha kvalster i den. Ändå kom kvalster på natten, tanken av att kvalster skulle röra min kropp fick mig att rysa.
image1043
Hur kan man behöva när man har någon? Varför? Hur? Alla ord snurrar runt i mitt huvud - tillit, objekt, lämna, beroende, prata, sanning, förstörelse, förvirring, tappat förtroende, besvikelse, obehag.
Jag ska inte skriva alla hemska ord som finns inom mig men jag kunde se min kropp kliva upp fast jag själv satt kvar som åskådare. Såg min kropp skrika, fick ur mig allt. Men där satt jag, paralyserad.

Känslor

Idag läste jag en persons blogg som jag inte känner. Hon var totalärlig i den, berättade precis vad hon kände, jag tog verkligen hennes ord till mig och dom berörde mig, hennes historia är sorglig, mycket hemskt har hänt och många vågar inte se henne i ögonen då de inte vet vad dom ska säga. Jag vet själv hur det är, man har inte ord till personen som drabbats av något hårt, man undviker, tittar ner, MEN så gör man inte mot vänner. Man kramar om dom, lyssnar, hjälper dom upp. Tänk om jag kunde vara så ärlig som henne i min blogg, det skulle säkert vara otroligt skönt att få ur sig allt men jag tror inte det skulle vara en bra idé ändå. Tack för att jag verkligen kan prata om allt, våga berätta allt och få stöd av vissa. De som vet allt om mig, de som känner mig bäst. Man kan aldrig veta vilka som kommer lämna en, men man lär sig att se vilka som sviker. Det finns personer i min omgivning som inte skulle svika mig nånsin, för er är jag evigt tacksam.

Först braziliansk vaxning!

Jag fick just världens klockrenaste kommentar på mitt Umeå inlägg där jag har skrivit att jag tappat en mus-ögonskugga: "Mus-ögonskugga? ;) Jag har visst missat nått... Alltså först brazil, sen ögonskugga? :p"

Klart att det är så, har ni inte hört det senaste? Man ska sminka sig även där!

För er som är totalt förskräckta nu: mus ögonskugga = en ögonskugga från Make Up Store.


Vi är för trötta för att gå till relaxen, då är man trött . . . Kanske borde käka lite godis och få en sugar rush!

Gör en Gynning

Det har blivit känd i vår allas skvallerblaska Aftonbladet att Natacha Peyre ska "göra en Gynning" det vill säga "ta ut implantaten" Oj tänker många, va bra att dom kan visa unga tjejer att "vanliga" bröst duger som dom är. Men att plocka ut implantaten i deras fall handlar om att b y t a ut dom till mindre silikon. Jag är ingen plastikexpert men jag kan anta om du lägger in mycket silikon a´la DD kupa så kommer dina bröst se förj..liga ut om du tar ut allt. Som två tomma påsar, så jag förstår dom iof sig. Jag är inte emot bröstförstoringar men jag tycker att man verkligen måste tänka över det noga innan och vänta tills man iaf har blivit över 20 år. Och snälla, gör inte som bild nedan utan tänk på att isåfall göra de i proportion till din kropp. Som vanligt kan jag inte lämna ett sådant stort ämne orört...
image1040
Det är spännande de här med silikon. Jag hamnade på en norsk sida där det stod att innan man ska kremeras måste silikonet opereras bort eftersom silikonet sprängs vid hög värme. I Storbrittanien har man tydligen förbjudit de med silikon att kremeras då man förstör ugnarna.

Hittade även en herrtidningssida som hade skrivit ut hur man avslöjar ett par fejkbröst, hur svårt det kan vara. . .
"Om du får chansen att känna på brösten så är det ganska lätt att avgöra. Silikonet eller koksaltlösningen ligger som i en kudde som du lätt känner av" Man skulle även kolla efter ärr, titta på proportionerna på dennes kropp och titta om dom stod "rakt ut" "Silikonbröst är ofta tennisbollsformade". Tack käre tidning att vi fick de råden. Nu kan vi alla gå ut och titta och känna!
Bilden är ifrån en artikel ur aftonbladet där en kvinna ville lägga in 300-400 g silikon i varje bröst. När hon sedan vaknade upp fick hon veta att doktorn hade lagt i 600 g i varje "för det blev snyggare så"
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article119178.ab

Umeå

Igår bjöd jag Pan på en tripp till Umeå. Vi kom dit vid lunchtid och satte oss på en fullsatt nyöppnad restaurang i 1,5 h och snackade för att sedan börja titta efter lite shoppingobjekt. Pan hittade en snygg kavaj direkt och jag provade i stort sett alla nya kläder som kommit in på Gina tricot, kom dock sedan bara ut med en sommar tshirt med underbart härligt tryck + en sån där roller man har till kläder som jag behövt sen jag flyttade till övik. Hittade svarta pumps till balen och fixade cocosdofter till mig och Sanna. Vi åkte hem och till middag åt vi tårta, bulle och kaka sen somnade vi till högläsning av kriminal - och andra - noveller.

Imorse städade jag hela mitt megastora rum och tvättar, det är skönt. Igår när jag vaknade tappade jag ner en mus ögonskugga som såklart sprack och for över hela badrummet, orkar inte ha kvar såna smulor som far varje gång man öppnar så även om de var hela kvar så slängde jag den. Kom på något smartare fodral till skuggor/rouge osv så att de inte kraschar totalt varje gång de råkar nudda mark för gudskull! Nej förresten, den där idén tar jag patent på.
image1039

Den bästa!

Något spännande hände just, jag fick denna låt: zzBelissima - Ana Carolina & Seu Jorge - É Isso Aí (Versão Perfeita) han sa att det var en vacker låt och att han ska förklara texten nångång. När jag sökte på den på google hörde jag att det var min absoluta älsklingslåt Damien Rice med Blowers daughter. Jag lägger ut den med Damien, så förstår man lite mer av texten ;) njut!

va hände med gå ut o dansa varje kväll?

Je biseaute belive vous ai dit cela!

Jag vill gå ut ikväll, men det är det ingen annan som vill så nu ska jag sätta mig på msn för en gång skull.

Fick höra om en kompis kille idag som ville åka till Schweiz, hon undrade varför och han svarade att han hade boende där då en kompis bodde där. Jaha den där tjejen som du serverade en gång, flirtade med och sen bytte nr med frågade hon. Jo precis den tjejen var det. Hon frågade då varför han skulle åka just dit. Vad svarar killen? "Det är ett coolt land och *beep* (hans kompis namn) har aldrig varit där" Behöver man tillägga något mer på det. Jag låter dig vara anonym...

Oj nu blev jag lovad en dans. Hej då!

Tjejer tappa inte hoppet

Jag har inte upptäckt eller reflekterat över Volvos märke tidigare förrän jag såg reklam idag.
 Det manliga märket. Volvo bildades 1927. Kan dock inte svara på när just detta märket bildades, kanske det någon som kan? Volvo = "Jag rullar" på latin. Fick ett svar om att märket finns för att "de är pålitliga och sköna att ha" dock med skämtsam ton. Ja men då borde verkligen tecknet vara både manligt och kvinnligt eller hur, personer är väl individer. Alla män är inte pålitliga och inte alla kvinnor heller, vissa är sköna, vissa är det inte. Skämtåsido.

Googlade på volvos logga och hittade en persons blogg som jag här nu citerar utan att skriva i personens bloggadress, hoppas det är okej för den berörde. "Måste man vara en man för att få köra en Volvo? Min mamma har kört Volvo för några år sedan, har hon begått någon slags synd eller så? För så vitt jag vet, är hon en kvinna." Klockren kommentar. Tänk utanför Volvos tecken nu och se efter hur det ser ut i världen.

Gifts from Italy

Jag fick födelsedagspresenter från Italien, nämligen från en av mina favorit tjejer i världen, Helena. TACK! Supper gott och superfint :)
Vill så gärna åka och hälsa på dig i maj, ett extra plus att åka ner med Sofi som jag saknar väldigt mycket.
96528-1034
Igår hade jag och Sanna fest, sen gick vi på Harrys och hade en helt underbar kväll!
96528-1035
Tack till Lenis som köpte den ljusgula koftan åt mig när hon var i Umeå <3

ska gå ut o dansa varje kväll

Jag ska gå ut och dansa varje kväll
jag ska gå ut i gatljuset
och dj:n, gör så han och jag kan flyga hela tiden

Valborg

Jag läste en krönika idag där det stod att man måste börja planera midsommar NU, annars vet man inte alls vad man får och alla vill väl ha en mysig och härlig midsommar.
Det för mina tankar till valborg. Min första valborg utan några som helst planer, valborg då man brukar vara ledig, åka bort någonstans eller pussas framför en majbrasa. Vad har hänt med mitt liv där planer fanns som man kunde längta till, gemensamma intiativtaganden. . .

Ikväll förlorade vi musikquiz, jag fick en hemsk nyhet över telefon och det regnar. Men varför ska man klaga, det var god mat och imorgon är en ny dag och då kanske något positivt, oväntat händer.

Vill ni veta en sak?

96528-1031
Idag är jag lycklig!

...och grattis P :)

Sminkkurs för fest

96528-1025
...Erika sa "sug in kinderna" (så att man blir smal som en modell, reds anmärkning)..eh snyggt..
En sminkös på Make up store sminkade först bara ena halvan av mitt ansikte, sedan fick jag försöka sminka den andra likadant... Skoj! Lite klurigt med så många olika ögonskuggor, nämligen sex st!