Body scrub

Vaknade tidigt, det börjar bli riktigt tungt att kliva upp på mornarna nu när det är så mörkt ute. Att dessutom kliva upp och duscha är ingen favorit, kallt. Gick ner till skolan och beställde produkter till mig själv och andra för ansiktsbehandlingar och massage. Inte härligt för plånboken, ruinerad. Etttusenetthundrasextiosju kronor. Har kvar kroppsprodukter att beställa från ett franskt märke. Planerar att bara köpa scrub och lotion därifrån. Det får nog räcka sedan. Köpte så mycket ansiktskräm så det räcker tusan över hela kroppen. Men det är skönt ändå, att ha det gjort och kul att få nya produkter dels att arbeta med och att ha i baddrumsskåpet ;)

Gick till Hemtex och köpte vita handukar, dax att öppna egen salong! Efter lunch med super härligt sällskap med högläsning av korsord och efterrätt gick vi till paradiset och jag fick vara demodocka och bli scrubad från topp till tå med publik. Det gick bra, len som en barnrumpa. In i duschen och sen blev jag insmord. Hade gärna haft en aning mer nersläckt belysning än en strålkastare i ansiktet. Men alla ska vi lära oss att scrubba rätt!

Scrubbade Sanna och smorde in lilltjejen, det var faktiskt kul. Skolan är riktigt rolig nu. Behandlingar hela veckan samt konditionstest på cykel och imorgon kväll ska jag på relaxen efter underbara core.

You are a cuddle bug - from a warm hug shared with your best friend to steamy sex with your partner, you enjoy every bit of human contact that you can get. You demonstrate your love for others most fluidly through physical one-on-one contact and you feel the most loved when you are being touched. You feel disconnected when you are physically isolated from others. You're a people person and a lover of all things human.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback